Ruitenwissers vervangen

Vervang je ruitenwissers op tijd om genoeg zicht op de weg te houden

Goed zicht op de weg

Als je geen goed zicht hebt in je auto, is dat levensgevaarlijk. Denk bijvoorbeeld aan regen en vuil. Gelukkig vegen ruitenwissers dit weg. Na een tijdje zijn ze versleten en moeten ze worden vervangen. Doe dit op tijd om genoeg zicht op de weg te houden.  

Wanneer moet ik mijn ruitenwissers vervangen?

Omdat het in Nederland vaak regent, raden we aan om je ruitenwissers een keer per jaar te vervangen. Ook is het mogelijk dat ze al eerder versleten zijn. Dit komt doordat de rubbers opdrogen of omdat ze niet regelmatig schoongemaakt zijn. Je herkent versleten ruitenwissers doordat ze een piepend geluid maken tijdens het wissen. Laten ze ook meerdere strepen achter, vervang ze dan snel. Wij geven je graag advies over de ruitenwissers die passen bij jouw automodel. Liever direct je ruitenwissers vervangen? Maak online snel en eenvoudig een afspraak. 

Ruitenwissers vervangen bij Hedin Automotive

Werken je ruitenwissers niet meer goed? Dan ben je bij Hedin Automotive aan het juiste adres. Wij hebben ruitenwisserbladen van verschillende formaten en merken op voorraad. Wij geven je graag advies over de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om ze direct te vervangen in onze werkplaats.  

Veelgestelde vragen over ruitenwissers vervangen

Wanneer moeten mijn ruitenwissers vervangen worden?

Als je ruitenwissers een piepend geluid maken tijdens het gebruik, zijn de rubbers waarschijnlijk uitgedroogd. Ook is het mogelijk dat ze meerdere strepen achterlaten op de ruit. Je ruitenwissers zijn dan toe aan vervanging.