De FUSO Canter: de oplossing voor ieder probleem

Het is in de stad af en toe net een jungle. De stad vraagt veel van de wendbaarheid, flexibiliteit en het aanpassingsvermogen van jouw voertuig. De FUSO Canter zorgt ervoor met zijn smalle standaardcabine en een draaicirkel van slechts 9 meter dat je elke gewenste bestemming bereikt. Een Canter 3.5t is de beste stadsoplossing. Zijn grotere broer, de 6.0t, is een echte allrounder. Heb je meer vermogen nodig? Dan is de 7.5t het werkpaard dat jij zoekt. Voor het echte zware transport biedt de 9.0t uitkomst. Je kan voor iedere klus rekenen op de Canter!

Neem contact met ons op voor meer informatie - we helpen je graag bij het vinden en samenstellen van jouw ultieme Canter!

Stem de FUSO Canter af op jouw wensen

Onbeperkte variabiliteit, de FUSO Canter. Vijf gewichtsklassen, drie cabines, zes motoren, zes wielbases en een handgeschakelde of automatische transmissie. Op deze manier is jouw Canter perfect op je afgestemd. Ervaar zuinig rijden als nooit tevoren met de efficiënte 3-liter Common-Rail dieselmotor. Comfort is in ruime mate aanwezig dankzij de optionele automatische airconditioning en geveerde chauffeursstoel. Binnen zijn klasse is de Canter een van de meest wendbare voertuigen. In combinatie met de veiligheid is deze FUSO hét voertuig in de smalle straten in de stad.

Neem contact op voor advies en het vinden van de perfecte Canter voor jouw business!

Duurzaam ondernemen met de elektrische eCanter

De eCanter is de eerste volledig elektrische lichte vrachtwagen in Nederland! Met meer dan 100 kilometer actieradius biedt deze elektrische variant van de Canter vele mogelijkheden in de stad. Van pakketbezorging tot distributie van goederen op grote schaal. Met de geruisloze eCanter ontlast je niet alleen het milieu, ook is de eCanter economisch zeer aantrekkelijk. Bespaar circa 30% op onderhoudskosten en circa € 1.000,- per 10.000 kilometer aan brandstof.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en zet (eerste) de stap naar duurzaam ondernemen.

Kies de opbouw die je nodig hebt

Ben je opzoek naar een Canter met een speciale opbouw? Dan is dat geen probleem. De FUSO Canter is geheel naar eigen wens samen te stellen. Dankzij de verschillende opbouwoplossingen in de fabriek kan jij direct met jouw FUSO de weg op. De opbouw af fabriek brengt vele voordelen met zich mee waaronder één aanspreekpunt voor je voertuig en slechts één factuur. Het voertuig is direct inzetbaar en je profiteert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

We helpen je graag bij het samenstellen van de Canter die aan al jouw wensen voldoet. Vraag vrijblijvend meer informatie aan en we komen graag met je in contact!

FUSO Canter specialist Hedin Automotive

Hedin Automotive is dé FUSO Canter en Mercedes-Benz Truck-dealer en van Nederland. Wil je meer weten over de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe truck? Maak een afspraak bij een van onze vestigingen. Wij helpen je graag verder.

De vestigingen

Neem contact op met FUSO-dealer Hedin Automotive

Veelgestelde vragen over de FUSO Canter

Hoeveel modellen zijn er van de FUSO Canter leverbaar?

Vijf gewichtsklassen, drie cabines, zes motoren, zes wielbases en een handgeschakelde of automatische transmissie. De FUSO Canter is helemaal naar jouw smaak samen te stellen. Zo is een Canter 3.5t de beste stadsoplossing. Zijn grotere broer, de 6.0t, is een echte allrounder. Heb je meer vermogen nodig? Dan is de 7.5t het werkpaard dat jij zoekt. Voor het echte zware transport biedt de 9.0t uitkomst.

Kom langs voor advies of informatie. We helpen je graag bij het vinden van jouw ideale FUSO Canter.

Is de FUSO Canter ook leverbaar in een elektrische variant?

Ja, de FUSO Canter is ook leverbaar als elektrische variant. Dit is de FUSO eCanter.

Ik wil een FUSO Canter leasen of financieren. Kan dat bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. We helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw bedrijf.