Mercedes-Benz Atego

Altijd een oplossing voor jouw bedrijf.

De Mercedes-Benz Atego bij Hedin Automotive

Met de Mercedes-Benz Atego is er geen werk dat in de steek gelaten wordt. Met zijn nieuwe technische maatregelen en uitrustingen brengt hij meer mogelijkheden, waarde en efficiëntie in het distributietransport. Voor iedere inzet zijn er afgestemde assen, onderdelen van het chassis, onderstel, de vering en remmen. Zo is er altijd een oplossing voor jouw bedrijf. Je bent verzekerd van een lange samenwerking door de robuuste bouwwijze van deze truck.  

De Mercedes-Benz Atego zelf ervaren?

Wil je weten wat de Mercedes-Benz Atego jou te bieden heeft? Neem dan contact op met Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive. Wij helpen je graag bij het kiezen van je truck. 

Perfect voor het distributietransport

De Atego is perfect voor het gebruik in het distributietransport. Hij voldoet geheel aan de eisen van deze sector. Nog meer ergonomie en comfort zorgen voor een indrukwekkende rijervaring. Zo zijn de stabiliteitsregeling, cabine ophanging, besturing en vering perfect in balans.  

Mercedes-Benz trucks specialist Hedin Automotive

Hedin Automotive is dé Mercedes-Benz Atego dealer van Nederland. Wil je meer weten over Mercedes-Benz en de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe truck? Kom dan naar een van onze vestigingen. Wij helpen je graag verder.  

Neem contact op met Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz Atego

Is de Mercedes-Benz Atego geschikt voor distributietransport?

Ja, de Atego is geschikt voor distributietransport van 6,5 tot 16 ton.  

Welke motor heeft de Mercedes-Benz Atego?

De Mercedes-Benz Atego is voorzien van de zuinige, betrouwbare Euro VI-motoren in vier cilinderinhoudsklassen. Meer weten? Kom langs in een van onze Trucks vestigingen in Almere, Nijkerk of Utecht en we vertellen je er graag alles over.

Kan ik een Mercedes-Benz Atego uit voorraad kopen?

Het komt geregeld voor dat wij een Mercedes-Benz Atego Truck op voorraad hebben staan. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren. Onze voorraad vind je hier.

Ik wil een Mercedes-Benz Atego leasen of financieren. Kan dat bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. We helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Waar kan ik de Mercedes-Benz Trucks vestigingen van Hedin Automotive vinden?

De vestigingen gespecialiseerd in Mercedes-Benz Trucks vind je in Almere en Nijkerk. Meer informatie over onze vestigingen vind je hier.