Mercedes-Benz Service Select bij Hedin Automotive

Het Mercedes-Benz Service Select programma is een kosteloos en betrouwbaar programma waarmee je gemakkelijk en voordelig jouw Mercedes-Benz kunt onderhouden. Met Service Select ontvang je 100% Mercedes-Benz kwaliteit met gemiddeld 20% korting op onderhoud en bepaalde reparaties. Dit geldt voor voertuigen die ouder zijn dan 6 jaar. Bij Hedin Automotive kun je nu gebruik maken van Service Select, waarbij je profiteert van de gemakken van de dealerservice, zoals pechhulp, vervangend vervoer, koffie en draadloos internet in onze lounge. 

Op deze pagina ontdek je meer over Service Select van Mercedes-Benz. Bij vragen of desgewenst advies staan we voor je klaar in één van onze vestigingen.

Welke services zijn inbegrepen bij Service Select?

Binnen het Mercedes-Benz Service Select programma zijn de volgende zaken inbegrepen:

Onderhoudsbeurten:
 • Assyst A 
 • Assyst B
Reparatie en vervanging:
 • Remreparaties
 • Startaccu vervangen
 • Ruitenwissers vervangen
 • Onderdelen vervangen*

*De volgende onderdelen komen in aanmerking: remschijven, remblokken, interieurfilter, luchtfilter, gloeibougies, bougies, ruitenwissers, versnellingsbak oliefilter, brandstoffilter, versnellingsbak oliefilter en startaccu.

Aanmelden voor Mercedes-Benz Service Select

Je kunt met behulp van het voertuigidentificatienummer (VIN) van jouw auto controleren of jouw Mercedes-Benz in aanmerking komt voor het Service Select programma. Vervolgens kun je je via Mercedes me, online of in de app, aanmelden voor Service Select. Heb je geen Mercedes me account? Dan kun je je heel eenvoudig registreren.

Waar kan ik het VIN van mijn auto vinden?

Het voertuigidentificatienummer (VIN) bestaat uit 17 tekens, waarvan de eerste 3 letters zijn, gevolgd door 14 cijfers. Dit geldt bijvoorbeeld voor Mercedes-Benz personen- en bestelwagens. Het VIN vind je in veld E van kentekenbewijs deel 1, in het serviceboekje of onderaan de voorruit.

StarParts - Kwaliteit op maat

Bij Service Select zetten we enkel originele Mercedes-Benz onderdelen en Mercedes-Benz StarParts in om ervoor te zorgen dat jouw Mercedes-Benz optimaal blijft presteren. Voor eigenaars van voertuigen ouder dan 6 jaar, biedt Mercedes-Benz StarParts de beste en meest betaalbare oplossing.

Met Mercedes-Benz StarParts kun je vertrouwen op de gebruikelijke hoge kwaliteit van Mercedes-Benz, afgestemd op de leeftijd en kilometerstand van jouw voertuig. Wij garanderen een ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid, zodat jij zorgeloos de weg op kunt. Contacteer ons vandaag nog om jouw Mercedes-Benz de zorg te geven die hij verdient.

Direct een werkplaatsafspraak plannen?

Online maak je gemakkelijk een afspraak bij jouw Mercedes-Benz vestiging. We staan graag voor je klaar.

Veelgestelde vragen over Service Select bij Hedin Automotive

Welke services zijn bij Service Select inbegrepen?

 • Assyst A
 • Assyst B
 • Remreparaties
 • Startaccu vervangen
 • Ruitenwissers vervangen
 • Onderdelen vervangen*

*De volgende onderdelen komen in aanmerking: remschijven, remblokken, interieurfilter, luchtfilter, gloeibougies, bougies, ruitenwissers, versnellingsbak oliefilter, brandstoffilter, versnellingsbak oliefilter en startaccu.

Wat kost Service Select?

Service Select is een gratis programma van Mercedes-Benz. Je kunt je kosteloos aanmelden via jouw Mercedes me account om het voordeel in de werkplaats te verkrijgen. 

Voor wie is het Service Select programma bedoeld?

Het programma kan worden gebruikt door particuliere en zakelijke klanten met voertuigen ouder dan 6 jaar.

Kan ik de korting van het Service Select programma combineren met andere kortingen?

Nee, de combinatie van Service Select met andere aanbiedingen is in principe niet mogelijk.