Private lease de EQE van Mercedes-Benz

Ervaar een sportief design inclusief alle karakteristieke elementen van Mercedes-Benz. Royaal gemodelleerde oppervlakken en naadloze overgangen typeren het interieur en het exterieur van de EQE. De scherpe achterspoiler zorgt voor een dynamisch accent. De EQE Limousine brengt jou verder, met een actieradius van 660 kilometer behaal jij zorgeloos jouw gewenste bestemming.

Met private lease van Hedin Automotive rijd je zorgeloos in een nieuwe EQE van Mercedes-Benz voor een vast bedrag per maand. Bereken hieronder vrijblijvend jouw leasetarief en vraag een proefrit aan. Als je voor een private leaseauto kiest kun je uiteraard je huidige auto bij ons inruilen. Wil je een indicatie weten wat je auto waard is? Gebruik dan onze handige online taxatietool. Binnen 1 minuut heb je een indicatie van de waarde van je auto. Wel zo handig!

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Mercedes-Benz EQE private lease modellen

Ervaar het geheel eigen karakter van de EQE met private lease

De luxe Limousine beschikt over verschillende uitrustingslijnen zoals Electric Art of AMG Line, waardoor jij gemakkelijk de EQE laat aansluiten op jouw wensen. Van royaal tot een sportief karakter. Betreed de wereld van Mercedes-Benz en neem plaats in een omgeving vol hoogwaardige materialen. Het optionele MBUX-hyperscreen of het Burmester surround sound system zijn enkele highlights van het interieur. Nieuwsgierig geworden? Ontdek zelf de EQE Limousine als private leaseauto bij Hedin Automotive.

Of heb jij interesse in het private leasen van de EQE? Wij stellen met plezier een nieuwe auto voor je samen.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De EQE ervaren? Maak een proefrit!

Maak eenvoudig een online afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het uitkiezen van jouw nieuwe leaseauto.

Veelgestelde vragen over EQE private lease

Wat kost het privé leasen van een EQE van Mercedes-EQ?

Bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive lease je al een EQE vanaf € 973 per maand. Dit is o.b.v. een contractduur van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Kan ik een EQE uit voorraad private leasen?

Ja, dat kan. Wij hebben vaak rijk uitgeruste modellen op voorraad tegen scherpe prijzen. Bekijk hier ons actuele aanbod.

Waar kan ik meer informatie vinden over de EQE van Mercedes-EQ?

Meer informatie over de EQE vind je op de modelpagina op onze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.