Vaste, scherpe prijs
Dertig dagen omruilgarantie
Een leven lang gratis APK

Zeker op weg met een Hedin Automotive-occasion

Wanneer je een occasion bij Hedin Automotive koopt, krijg je standaard BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Dit voor een periode van minimaal een half jaar. Krijgt je auto binnen deze periode een probleem? Dan kun je altijd teruggaan naar de Hedin Automotive-dealer waar je jouw auto hebt gekocht. Wij proberen het probleem dan voor je op te lossen. Het is ook mogelijk om een garantie-aanvraag te doen bij een andere Hedin Automotive-dealer dan waar je de auto hebt gekocht. In de meeste gevallen kunnen we je daar helpen, maar soms is het specialisme nodig van een dealer van het merk van je auto.

De drie beloften van Hedin Automotive:

Vaste, scherpe prijs


Onderhandelen over de prijs, dat wil toch eigenlijk niemand? Daarom heeft een occasion van Hedin Automotive een aantrekkelijke, vaste prijs. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Alle kosten om met de auto weg te rijden zijn bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor de BOVAG-garantie en de Hedin Automotive-omruilgarantie. Er zijn geen verborgen kosten en geen verrassingen op de rekening. Bij Hedin Automotive weet je vooraf wat je koopt en tegen welke prijs.

Hedin Automotive-omruilgarantie


Heb je na aanschaf twijfels of de auto die je gekozen hebt toch wel de juiste voor je is? Wil je bij nader inzien toch een andere keuze maken? Dat is geen probleem bij Hedin Automotive: iedere occasion mag je binnen 30 dagen na aanschaf omruilen voor een andere. Voor de omruilgarantie gelden dezelfde voorwaarden als bij de BOVAG-omruilgarantie. Maar bij Hedin Automotive krijg je in plaats van 15 dagen, 30 dagen de tijd!

Levenslang gratis APK


Als je een Hedin Automotive-occasion laat onderhouden bij de Hedin Automotive-dealer, dan krijg je levenslang gratis APK. Alleen de wettelijke afmeldkosten worden bij je in rekening gebracht. Deze gratis APK-keuring is persoons- en auto gebonden: deze vervalt als de auto weer wordt verkocht. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig laten keuren van je voertuig. Bijkomende kosten door eventuele nieuwe wetgeving zijn niet gedekt.

Voorwaarden van de Hedin Automotive-omruilgarantie:

 • De omruilgarantie geldt alleen op gebruikte auto’s. Dit betekent dat ze: 
  - Ouder zijn dan een half jaar; 
  - Op kenteken staan; 
  - Meer dan 500 kilometer hebben gereden.
   
 • Je hebt het recht om de auto eenmalig om te ruilen. Dit doe je binnen dertig dagen na aflevering en met maximaal 750 gereden kilometers.
   
 • De auto moet in dezelfde staat worden ingeleverd als toen je hem kocht. Alle oorspronkelijke documenten moeten bij de auto aanwezig zijn.
   
 • Je levert je gekochte auto direct in bij de bij de vestiging van Hedin Automotive waar je hem kocht. Hierna gaan wij voor jou op zoek naar een alternatief. Hiervoor hebben wij maximaal twee maanden de tijd.
   
 • Tijdens deze zoektocht kan je tegen een vergoeding een leenauto gebruiken. Zo blijf je toch mobiel.
   
 • De omruilgarantie is geen ‘niet-goed-geld-terug-garantie’. Hedin Automotive biedt een alternatieve auto aan die even duur of minder duur is. Is de verkoopprijs van het alternatief hoger? Dan moet je bijbetalen. Er zit geen omruilgarantie meer op de alternatieve occasion.
   
 • Lukt het ons niet om binnen twee maanden met een alternatief te komen dan kan de koop ongedaan worden gemaakt. Het voertuig wordt gevrijwaard en je krijgt het oorspronkelijke aankoopbedrag terug. Als de auto schade heeft of om een andere reden in waarde is gedaald, houden wij deze kosten in op het aankoopbedrag.
Goed om te weten:

Hedin Automotive biedt heldere voorwaarden bij de aanschaf van een occasion. Maar in het geval dat je onverhoopt toch niet tevreden bent, is het plezierig om te weten dat Hedin Automotive is aangesloten bij onafhankelijke geschillencommissies.  Zo kun je een beroep doen op BOVAG Hulp bij klachten of de Geschillencommissie Voertuigen.

Servicepakketten van Hedin Automotive

Bij aankoop van een Hedin Automotive-occasion kun je zelf kiezen welk serviceniveau het beste bij je past. En waar je voor wilt betalen – en waarvoor niet. We informeren je graag over alle mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over occasions van Hedin Automotive

Geldt de omruilgarantie ook op nieuwe auto's?

Nee, de omruilgarantie is alleen van kracht op gebruikte auto's. Dit zijn auto's die ouder zijn dan een half jaar, op kenteken staan en/of meer dan 500 kilometer hebben gereden.

Kan ik de garantie op een Hedin Certified-occasions verlengen?

Ja, dat kan: sommige Hedin Certified-servicepakketten geven de mogelijkheid tot verlengde garantie. Meer informatie over de servicepakketten van Hedin Automotive vind je hier.

Over de prijs van een occasion moet je toch altijd onderhandelen?

Niet bij Hedin Certified: onze occasions hebben allemaal een scherpe, vaste prijs. Zo weet jij precies waar je aan toe bent, zonder gedoe.

Wat is het telefoonnummer voor pechhulp in Nederland via de Hedin Certified-mobiliteitsgarantie?

Het telefoonnummer voor pechhulp van een occasion met het Premium of Excellent-pakket is 088 783 76 10.