Rijd extra voordelig een Mercedes-Benz uit voorraad

Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz en wil je direct rijden? Kies voor een Mercedes-Benz uit voorraad en profiteer van VolVoordeel oplopend tot € 4.500
Tijdens de VolVoordeel actieweken profiteer je alleen bij Hedin Automotive van de scherpste aanbiedingen. Kies je voor de sportieve en compacte A-Klasse, de GLA als compacte SUV of liever voor C-Klasse als luxe limousine of estate? Ontdek onze ruime voorraad, vind de Mercedes-Benz die bij je past en kom langs voor een proefrit.

Ontdek jouw nieuwe Mercedes-Benz

Mercedes-Benz A-Klasse

Tot € 3.500 korting

Rijd vol voordeel de compacte, sportieve en comfortabele A-Klasse van Mercedes-Benz. Kies een A-Klasse uit voorraad, ontvang tot € 3.500 voordeel en geniet van rijden in een Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz B-Klasse

Tot € 3.500 korting

Ontdek de comfortabele en dynamische B-Klasse van Mercedes-Benz. Geniet ondanks zijn compacte design van een buitengewoon ruim interieur. Ontvang tot €3.500 voordeel op een nieuwe B-Klasse uit voorraad en rij vol voordeel weg.

Mercedes-Benz CLA

Tot € 4.500 korting

Kies voor luxe en sportiviteit met de Mercedes-Benz CLA. Ontvang tot € 4.500 voordeel op een nieuwe CLA uit voorraad en ervaar direct het comfort van Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz GLA

Tot € 3.000 korting

Ontvang nu tot € 3.000 voordeel op een nieuwe Mercedes-Benz GLA uit voorraad en geniet van het perfecte samenspel tussen luxe en sportiviteit. Ervaar ongeëvenaard comfort dankzij de unieke eigenschappen van Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz GLB

Tot € 4.000 korting

Profiteer nu van een voordeel tot € 4.000 bij aanschaf van een nieuwe Mercedes-Benz GLB uit voorraad en ervaar de ideale combinatie van grote veelzijdigheid en sportieve stijl. Ontdek ongeëvenaard comfort dankzij de kenmerkende eigenschappen van Mercedes-Benz, perfect afgestemd op de unieke karakteristieken van de GLB.

Mercedes-Benz C-Klasse

Tot € 4.500 korting

Geniet nu van voordeel oplopend tot € 4.500 bij aanschaf van een nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse uit voorraad en ervaar de perfecte combinatie van verfijnde elegantie en dynamische prestaties. Ontdek ongeëvenaard comfort tijdens een proefrit bij jou in de buurt.

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz VolVoordeel actie

Voor welke modellen van Mercedes-Benz geldt deze actie?

Deze actie is geldig op de A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, GLB en C-Klasse.

Tot wanneer loopt de kortingsactie?

Deze actie is geldig tot 31-03-2024.

Kan ik mijn huidige auto inruilen bij Hedin Automotive?

Graag zelfs. De indicatieve waarde van je huidige auto kun je berekenen met onze online taxatietool. Uiteindelijk zal de definitieve inruilwaarde bij een van onze vestigingen worden vastgesteld.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over deze actie? Of wil je een proefrit maken? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!