Maak kennis met de Sport Editions

De volledig elektrische Sport Editions zijn rijk uitgerust met AMG Line en geven luxe een nieuwe betekenis. Van het aangename zitcomfort tot de sfeerverlichting en het intelligente multimedia: Mercedes-Benz is klaar voor de toekomst. Kies met de Sport Editions voor een krachtige styling.

Rijd nu elektrisch en maak een elegant statement. Ontdek nu de EQA 250+, de EQB 250+ en de EQE 300 Sport Edition bij Hedin Automotive.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

EQA 250+ Sport Edition

Vanaf € 759,- p.m. met financial lease

De EQA is volledig elektrisch en beschikt over een rijbereik tot 513 km. In slechts 32 minuten is de EQA opgeladen van 10% tot 80%. De compacte SUV beschikt nu als Sport Edition over nóg meer karakter. Zowel op als naast de weg maakt de EQA indruk. Ben jij klaar om met de EQA kennis te maken?

  • AMG Line met karakteristieke styling
  • Extra uitrusting: 19 of 20 inch lichtmetalen velgen

Leverbaar vanaf € 60.643,-

De Sport Edition is ook als EQA 250 beschikbaar.

EQB 250+ Sport Edition

Vanaf € 789,- p.m. met financial lease

Op zoek naar de ideale gezinsauto? De EQB is volledig elektrisch en biedt jou de mogelijkheid om 7 personen te vervoeren. Met een rijbereik tot 489 km maakt de EQB jou flexibel. Indrukwekkende moderne luxe en korte oplaadtijden: van 10% tot 80% in slechts 32 minuten, maken de SUV betrouwbaar en veelzijdig.

  • AMG Line met karakteristieke styling
  • Extra uitrusting: 19 inch lichtmetalen velgen

Leverbaar vanaf € 65.120,-

EQE 300 Sport Edition

Vanaf € 969,- p.m. met financial lease

Luxe en elegantie: de volledig elektrische EQE Limousine maakt nu als Sport Edition nóg meer indruk. Met 20 inch lichtmetalen velgen en een spoilerlip op de achterklep beweegt de EQE nu nog sportiever over de Nederlandse wegen. Ook het rijbereik tot 616 km en de laadsnelheid: van 10% tot 80% in 32 minuten imponeren.

  • AMG Line met karakteristieke styling
  • Extra uitrusting: 20 inch lichtmetalen velgen en spoilerlip op achterklep

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz Sport Editions

Wat houden de Sport Editions in?

Een selectie elektrische Mercedes-Benz modellen zijn nu met AMG Line nog rijker uitgerust. Van karakteristieke styling tot aan lichtmetalen velgen.

Welke modellen zijn er als Sport Edition?

De EQA, EQB en EQE zijn uitgerust als Sport Edition.

Zijn de Sport Editions ook bij Hedin Automotive beschikbaar?

Uiteraard! Kom langs in één van onze vestigingen en bespreek de mogelijkheden met onze adviseurs.