Ontdek elektrisch rijden tijdens de Electric Meet & Greet

De toekomst ligt bij elektrisch rijden. Ontdek daarom zelf het gemak van elektrisch rijden tijdens de Electric Meet & Greet bij Hedin Automotive. Profiteer tijdelijk van extra voordelen op de elektrische modellen van Mercedes-Benz zoals 5 jaar CompleteCare, hét All-In-One servicepakket, voorraadpremie tot €7.500 of slechts 3,99% rente op financial lease. Stap in, ervaar luxe, geavanceerde technologie en hoogwaardig design.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Mercedes-Benz EQA business edition

Vanaf € 559, - p.m. met financial lease*

De EQA is volledig elektrisch en beschikt over een rijbereik tot 524 km (WLTP). In slechts 32 minuten is de EQA opgeladen van 10% tot 80%. De compacte SUV beschikt nu als Business Edition over nóg meer karakter. Ben jij klaar om met de EQA kennis te maken?

 • Business Line met elegante styling
 • Extra uitrusting: smartphone integratie en anti-theft package

Leverbaar vanaf € 52.546, -

De rijk uitgeruste EQA 250+ Business Edition is ook beschikbaar met de optionele AMG Line, deze is leverbaar vanaf €57.386,-.

 • Inclusief all-in-one CompleteCare servicepakket van 5 jaar
 • Financial Lease met 3,99% rente

Mercedes-Benz EQB business edition

Vanaf € 589, - p.m. met financial lease*

Op zoek naar de ideale gezinsauto? De EQB is volledig elektrisch en biedt jou de mogelijkheid om 7 personen te vervoeren. Met een rijbereik tot 499 km (WLTP) maakt de EQB jou flexibel. Indrukwekkende moderne luxe en korte oplaadtijden: van 10% tot 80% in slechts 32 minuten, maken de SUV betrouwbaar en veelzijdig.

 • Business Line met elegante styling
 • Extra uitrusting: smartphone integratie en anti-theft package  

Leverbaar vanaf € 54.966, -

De rijk uitgeruste EQB 250+ Business Edition is ook beschikbaar met de optionele AMG Line, deze is leverbaar vanaf €59.806,-.

 • Inclusief all-in-one CompleteCare servicepakket van 5 jaar
 • Financial Lease met 3,99% rente

Mercedes-Benz EQE business edition

Vanaf € 749,- p.m. met financial lease*

Luxe en elegantie: de volledig elektrische EQE Limousine maakt nu als Busines Edition nóg meer indruk. Met 20 inch lichtmetalen velgen en een spoilerlip op de achterklep beweegt de EQE nu nog sportiever over de Nederlandse wegen. Ook het rijbereik tot 616 km (WLTP) en de laadsnelheid: laad 250 km bij in 15 minuten, imponeren.

 • Business Line met karakteristieke styling
 • Extra uitrusting: Panoramaschuifdak

Leverbaar vanaf € 69.928, -

De rijk uitgeruste EQE 300 is ook beschikbaar als Sport Edition met AMG Line, deze is leverbaar vanaf €79.971,-.

 • Inclusief all-in-one CompleteCare servicepakket van 5 jaar
 • Financial Lease met 3,99% rente

Mercedes-Benz EQE SUV

Vanaf € 976,- p.m. met financial lease*

De veelzijdige en luxueuze SUV van Mercedes-Benz: de volledig elektrische EQE SUV maakt indruk met zijn avant-gardistische design. Je geniet van superieure connectiviteit via het optionele hyperscreen en komt tot rust in het comfortabele interieur. Ook het rijbereik tot 584 km (WLTP) en de laadsnelheid: laad 220 km bij in 15 minuten, imponeren.

Leverbaar vanaf € 91.950, -

De rijk uitgeruste EQE SUV 350+ is ook beschikbaar met AMG Line, deze is leverbaar vanaf €100.662,-.

 • Inclusief all-in-one CompleteCare servicepakket van 5 jaar
 • Financial Lease met 3,99% rente

Mercedes-Benz EQS

Hoogwaardig comfort via een ultieme rijervaring: de EQS is de prestigieuze limousine van Mercedes-Benz. Geniet van een indrukwekkende geluidservaring dankzij het Burmester 3D surround sound systeem en stel het comfort in via het optionele Hyperscreen. Ook het rijbereik tot 740 km (WLTP) en de laadsnelheid: laad 300 km bij in 15 minuten, imponeren.

Leverbaar vanaf € 109.090, -

De rijk uitgeruste EQS 450+ is ook beschikbaar als AMG Line, deze is leverbaar vanaf €129.297,-.

 • Inclusief all-in-one CompleteCare servicepakket van 5 jaar
 • Financial Lease met 3,99% rente

Mercedes-Benz EQS SUV

Royale ruimte en een krachtige uitstraling: de EQS SUV biedt alle luxe van de limousine en de ruimte van een grote SUV. De EQS SUV is de ultieme elektrische SUV Mercedes-Benz. Deze optionele 7 zitter biedt comfort voor iedere passagier, stel je route in via het optionele Hyperscreen en kom uitgerust aan op jouw eindbestemming. Ook het rijbereik tot 633 km (WLTP) en de laadsnelheid: laad 250 km bij in 15 minuten, imponeren.

Leverbaar vanaf € 120.827, -

De rijk uitgeruste EQS SUV 450+ is ook beschikbaar als AMG Line, deze is leverbaar vanaf €127.361,-.

 • Inclusief all-in-one CompleteCare servicepakket van 5 jaar
 • Financial Lease met 3,99% rente

Mercedes-Benz EQV

Luxueus vervoer voor maximaal 8 personen in een royale auto. De Mercedes-Benz EQV is dé ideale elektrische auto voor personenvervoer. Met het intuïtieve MBUX-systeem en de nieuwste veiligheidssystemen is de EQV klaar voor iedere bestemming. Indrukwekkende moderne luxe, een actieradius tot 356 km (WLTP) en korte oplaadtijden: van 10% tot 80% in slechts 45 minuten, maken de EQV betrouwbaar en veelzijdig.

Leverbaar vanaf € 67.985, - excl. BTW

 • Inclusief eMaintenance onderhoudspakket met 4 jaar kosteloos onderhoud

Mercedes-Benz EQT

Comfort en veelzijdigheid voor het hele gezin. De Mercedes-Benz EQT is dé ideale elektrische auto voor het actieve gezin. Met het intuïtieve MBUX-systeem en het sfeervolle interieur dat kenmerkend is voor Mercedes-Benz is de EQT uiterst geschikt voor ieder avontuur. Een actieradius tot 282 km (WLTP) en korte oplaadtijden: van 10% tot 80% in slechts 38 minuten, maken de EQT flexibel en veelzijdig.

Leverbaar vanaf € 39.465, - Excl. BTW

 • Inclusief eMaintenance onderhoudspakket met 4 jaar kosteloos onderhoud

Elektrisch rijden met Mercedes-Benz

Op zoek naar een volledig elektrische Mercedes-Benz? Wacht niet langer, elektrisch rijden met Mercedes-Benz is nu tijdelijk extra voordeling. Je ontvangt namelijk bij aanschaf van een EQA, EQB, EQC, EQE (SUV) of EQS (SUV) 5 jaar zorgeloos rijden met CompleteCare*.

CompleteCare: 5 Jaar Volledige Ontzorging

Met ons uitgebreide CompleteCare-programma zijn de kosten voor onderhoudsbeurten volgens de fabrieksrichtlijnen en reparaties volledig afgedekt. Dit betekent een potentiële besparing tot wel €4.260. We gebruiken altijd originele Mercedes-Benz onderdelen. En als je onverhoopt met pech komt te staan, is pechhulp inbegrepen met Mobilo pechhulp service.

5 Jaar Zorgeloos en Extra Voordelig!

Elektrisch rijden is nu extra voordelig met een voordeel dat kan oplopen tot €3.000 op een elektrische Mercedes-Benz. Als je liever wilt financieren, profiteer dan tijdelijk van een extra aantrekkelijk laag rentetarief van 3,99%. Bezoek een van onze showrooms of kom langs voor een proefrit. 

Wacht niet langer en ontdek de wereld van elektrisch rijden met Mercedes-Benz!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz Business Editions

Wat houdt de Electric Meet & Greet in?

Tijdens de Electric Meet & Greet profiteer je van extra voordeel op de elektrische modellen van Mercedes-Benz. Zo profiteer je van 5 jaar CompleteCare, hét All-In-One servicepakket, voorraadpremie tot €7.500 of slechts 3,99% rente op een financiering.

Welke modellen vallen onder de Electric Meet & Greet?

Tijdens de Electric Meet & Greet profiteer je van extra voordeel op de EQA, EQB, EQE, EQE SUV, EQS, EQS SUV, EQV en EQT.

Is de Electric Meet & Greet ook beschikbaar bij Hedin Automotive?

Uiteraard! Kom langs in één van onze vestigingen en bespreek de mogelijkheden met onze adviseurs.

Actievoorwaarden

*Het uitgebreide CompleteCare-programma dekt de kosten van alle onderhoudsbeurten volgens fabrieksrichtlijnen en voor reparaties, inclusief Mercedes-Benz Originele Onderdelen die aan normale slijtage onderhevig zijn. Zelfs bij pech hoef je je geen zorgen te maken: ook Mobilo pechhulp is inbegrepen. CompleteCare EQ 2023 is kosteloos voor 5 jaar/ 100.000km. Zo staat Mercedes-Benz CompleteCare EQ 2023 voor maximale bescherming en gemoedsrust. Vraag bij een van onze vestigingen naar de exacte voorwaarden en meer informatie.