Maak kennis met de Business Editions

De volledig elektrische Business Editions zijn rijk uitgerust met AMG Line en geven luxe een nieuwe betekenis. Van het aangename zitcomfort tot de sfeerverlichting en het intelligente multimedia: Mercedes-Benz is klaar voor de toekomst. Kies met de Business Editions voor een krachtige styling.

Rijd nu elektrisch en maak een elegant statement. Ontdek nu de EQA 250+, de EQB 250+ en de EQE 300 Business Edition bij Hedin Automotive.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

EQA 250+ Business Edition

Vanaf € 559,- p.m. met financial lease*

De EQA is volledig elektrisch en beschikt over een rijbereik tot 524 km. In slechts 32 minuten is de EQA opgeladen van 10% tot 80%. De compacte SUV beschikt nu als Business Edition over nóg meer karakter. Zowel op als naast de weg maakt de EQA indruk. Ben jij klaar om met de EQA kennis te maken?

  • Business Line met elegante styling
  • Extra uitrusting: smartphone integratie en anti-theft package

Leverbaar vanaf € 52.546,-

De rijk uitgeruste EQA 250+ Business Edition is ook beschikbaar met de optionele AMG Line, deze is leverbaar vanaf €57.386.

EQB 250+ Business Edition

Vanaf € 589,- p.m. met financial lease*

Op zoek naar de ideale gezinsauto? De EQB is volledig elektrisch en biedt jou de mogelijkheid om 7 personen te vervoeren. Met een rijbereik tot 489 km maakt de EQB jou flexibel. Indrukwekkende moderne luxe en korte oplaadtijden: van 10% tot 80% in slechts 32 minuten, maken de SUV betrouwbaar en veelzijdig.

  • Business Line met elegante styling
  • Extra uitrusting: smartphone integratie en anti-theft package 

Leverbaar vanaf € 54.966,-

De rijk uitgeruste EQB 250+ Business Edition is ook beschikbaar met de optionele AMG Line, deze is leverbaar vanaf €59.806.

EQE 300 Business Edition

Vanaf € 749,- p.m. met financial lease*

Luxe en elegantie: de volledig elektrische EQE Limousine maakt nu als Busines Edition nóg meer indruk. Met 20 inch lichtmetalen velgen en een spoilerlip op de achterklep beweegt de EQE nu nog sportiever over de Nederlandse wegen. Ook het rijbereik tot 616 km en de laadsnelheid: van 10% tot 80% in 32 minuten imponeren.

  • Business Line met karakteristieke styling
  • Extra uitrusting: Panoramaschuifdak

Leverbaar vanaf € 69.928,-

De rijk uitgeruste EQE 300 is ook beschikbaar als Sport Edition met AMG Line, deze is leverbaar vanaf €79.971.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz Business Editions

Wat houdt Business Editions in?

Een selectie elektrische Mercedes-Benz modellen zijn standaard rijk uitgerust. Van karakteristieke styling tot aan een panoramaschuifdak.

Welke modellen zijn er als Business Edition?

De EQA, EQB en EQE zijn uitgerust als Business Edition.

Zijn de Business Editions ook bij Hedin Automotive beschikbaar?

Uiteraard! Kom langs in één van onze vestigingen en bespreek de mogelijkheden met onze adviseurs.