Wij zijn verhuisd!

Ben je opzoek naar een nieuwe truck of heeft jouw huidige truck onderhoud nodig? Dan verwijzen wij je graag naar onze Mercedes-Benz-vestiging in Nijkerk. Hier vind je al onze activiteiten rondom Mercedes-Benz Trucks en Mitsubishi FUSO bedrijfswagens en helpen onze specialisten je graag verder.

Voor onze Mercedes-Benz bestelwagens verwijzen we je graag naar de Galileistraat in Veenendaal. Hier staat ons enthousiaste team klaar om je te voorzien in jouw mobiliteitsbehoefte.  

Graag tot snel!

Mercedes-Benz en FUSO op voorraad in Nijkerk

Geïnteresseerd in een Mercedes-Benz Truck of FUSO bedrijfswagen? Breng dan een bezoek aan onze vestiging in Nijkerk. Het aanbod nieuw en occasions is ruim en is met veel zorg geselecteerd. De aantrekkelijk geprijsde voertuigen zijn goed onderhouden, waardoor je verzekerd bent van zorgeloze mobiliteit. 

Opzoek naar een Mercedes-Benz bestelwagen?  Dan verwelkomen we je graag in onze vestiging in aan de Galileistraat in Veenendaal.

Mercedes-Benz en FUSO onderhoud en service

Voor alle soorten onderhoud en reparaties, zoals APK keuringen, groot en klein onderhoud en het wisselen van banden, ben je bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Nijkerk aan het juiste adres. Onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat jouw voertuig in uitstekende staat blijft verkeren. Maak gemakkelijk een online werkplaatsafspraak op de website van Hedin Automotive. Tot ziens op de vestiging in Veenendaal!