Moderne werkplaats
Verse bonenkoffie
Goede bereikbaarheid

Wij zijn verhuisd!

Ben je opzoek naar een nieuwe Truck of is jouw Truck aan onderhoud toe? Dan verwijzen wij je graag naar onze vestiging in Nijkerk. Hier staan wij zoals altijd voor jou en jouw Mercedes-Benz klaar, en helpen onze specialisten jou graag verder.

Voor onze Mercedes-Benz bestelwagens verwijzen wij jou graag naar de Ringwade in Nieuwegein. Hier staat ons enthousiaste team klaar om alle mogelijke problemen of vragen te verhelpen.

Graag tot snel!

Openingstijden Nijkerk

Openingstijden in Nieuwegein

Mercedes-Benz en FUSO op voorraad in Nijkerk

Geïnteresseerd in een Mercedes-Benz Truck of FUSO bedrijfswagen? Breng dan een bezoek aan onze vestiging in Nijkerk. Het aanbod nieuw en occasions is ruim en is met veel zorg geselecteerd. De aantrekkelijk geprijsde voertuigen zijn goed onderhouden, waardoor je verzekerd bent van zorgeloze mobiliteit. 

Opzoek naar een Mercedes-Benz Bestelwagen?  Dan verwelkomen we je graag in onze vestiging aan de Ringwade in Nieuwegein.

Mercedes-Benz en FUSO onderhoud en service

Voor alle soorten onderhoud en reparaties, zoals APK keuringen, groot en klein onderhoud en het wisselen van banden, ben je bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Nijkerk aan het juiste adres. Onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat jouw voertuig in uitstekende staat blijft verkeren. Maak gemakkelijk een online werkplaatsafspraak op de website van Hedin Automotive.