Service Special voor jouw bedrijfswagen

Onze gespecialiseerde monteurs staan voor jou klaar om jouw Mercedes-Benz in topconditie te houden. Maar wat houdt een winterschoonmaak aan een Mercedes-Benz nou eigenlijk in? Dat legt onze verkoopadviseur Daniel van Seumeren graag aan je uit.

Kom langs voor de bandenwissel

De temperaturen stijgen weer boven de 7 graden, dus is het tijd voor zomerbanden. De zomerbanden hebben een rubbersamenstelling die harder en stugger is, waardoor je bij hogere temperaturen meer grip op het asfalt hebt. De zomerband zorgt door zijn samenstelling ook voor efficiënter brandstofgebruik en minder slijtage. Na het wisselen van je banden worden deze uiteraard nog eens zorgvuldig gebalanceerd zodat jij kunt genieten van optimaal rijcomfort.

Rijd zorgeloos het voorjaar tegemoet na een winterschoonmaak

Gedurende de winter is jouw Mercedes-Benz bedrijfswagen veelvoudig blootgesteld aan pekel. Dit heeft invloed op veel onderdelen aan met name de onderzijde van jouw bedrijfswagen. De winterschoonmaak zorgt ervoor dat jouw Mercedes-Benz perfect gereinigd wordt. Door middel van een conditiecheck wordt jouw bedrijfswagen geheel gecontroleerd op 32 punten. Daarnaast worden zowel het interieur als het exterieur zorgvuldig schoongemaakt. We hebben de voordelen van de winterschoonmaak voor je op een rijtje gezet:

  • Complete conditiecheck op 32 punten;
  • Grondig ontpekelen van onderzijde en wielkasten;
  • Zorgvuldige reiniging van in- en exterieur;
  • Controle van motor en aandrijving op vuil;
  • Ruitenvloeistof bijvullen/vervangen;
  • Reiniging van scharnierkolommen en velgen;
  • Banden voorzien van bandenzwart.

Ga veilig op weg en voorkom stilstand. Voor €149,95 excl btw is jouw bedrijfswagen weer in topconditie en rijd jij zorgeloos de zomer in. Maak direct een werkplaatsafspraak in één van onze vestigingen.

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz bestelwagen service special

Wat is het voordeel van een winterschoonmaak?

Bij de winterschoonmaak wordt jouw Mercedes-Benz bedrijfswagen compleet gereinigd en gecontroleerd op 32 punten.  

Wanneer is tijd voor een bandenwissel?

Het is tijd voor een bandenwissel wanneer de temperaturen weer consistent boven de 7 graden komen. 

Waarom is een bandenwissel belangrijk?

De rubbersamenstelling van een zomerband is harder en stugger dan die van de winterband. Daardoor heb je meer grip en geniet je van verbeterd rijcomfort.

Wat kost een winterschoonmaak?

Een winterschoonmaak kost € 149,95 excl. btw.

Waarom kies ik voor een officiële merkdealer voor onderhoud aan mijn Mercedes-Benz?

In eerste instantie is het belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkend merk-dealer voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft onderhoud bij een merkdealer zoals Hedin Automotive grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je Mercedes-Benz zo goed mogelijk behouden blijft. Daarnaast krijg je garantie op het werk dat wij verrichten.