Mercedes-Benz Car Care Deals

De temperaturen veranderen en het blijft langer licht: de lente breekt aan. Een periode van ‘vernieuwing’, de natuur ontwaakt en iedereen gaat weer naar buiten. Met de Car Care Deals bieden wij jou een ‘vernieuwing’ van jouw Mercedes-Benz aan met de volgende Deals:

  • Lichtmetalen velgen
  • Comfort Pack
  • Airco Cleaning of Airco onderhoud
  • Car Care Kits voor interieur en exterieur

25% korting op een set nieuwe velgen

Verander het uiterlijk van jouw voertuig met de verschillende Mercedes-Benz of Mercedes-AMG lichtmetalen velgen. Kies jij voor 30 september 2023 één van de geselecteerde velgensets, dan profiteer jij direct van 25% korting. Daarnaast ontvang je een gratis set van vier Mercedes-Benz of Mercedes-AMG naafdoppen. Wil jij meer informatie?

Comfort Pack: bagageruimtebak en laaddrempelbescherming

Vervoer jij vaak zware of scherpe dingen in de kofferbak? Of ben jij gewoon heel zuinig op jouw Mercedes-Benz? Dan is het Comfort Pack waar jij naar opzoek bent. Het Comfort Pack bestaat uit een bak die exact in de bagageruimte past waardoor er een extra stevige beschermlaag gecreëerd wordt. En voor de laaddrempel is er een zag-zag bescherming die snel en eenvoudig in- en uitklapt.

Je hebt het Comfort Pack al vanaf € 105. Bij aanschaf voor 30 september 2023 profiteer jij van 30% korting. Benieuwd geworden?

Airco Cleaning of Airco Onderhoud

In het voorjaar worden de temperaturen steeds aangenamer en de airco zal in deze periode steeds vaker gebruikt worden. Kom daarom tijdig langs voor de Airco Cleaning of Airco Onderhoud.

Airco Cleaning | € 95,-

  • Grondige reiniging van de airconditioning

Airco Onderhoud | € 175,-

  • Schoonmaken van de airco
  • Controle van temperatuur en druk
  • Koelgas bijvullen

Car Care Kits

Zowel het interieur als het exterieur van jouw Mercedes-Benz onderhouden? Kies voor een Car Care Kit van Mercedes-Benz.

Onderhoudskit voor het exterieur: complete set inclusief twee veelzijdige verzorgingsproducten, zoals autoshampoo en velgenreiniger, spons, handschoenen en autohanddoek.

Onderhoudskit voor het interieur: complete set inclusief twee veelzijdige verzorgingsproducten, zoals cockpitlotion, voorruitreiniger, spons en autodoek.

Car Care Deal: € 49,- per pakket.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of heb je interesse in de Mercedes-Benz Collection? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de Car Care Deals van Mercedes-Benz

Wat houden de Car Care Deals in?

Met de Car Care Deals van Mercedes-Benz profiteer je van voordelige prijzen op een nieuwe set velgen, het Comfort Pack, Airco Cleaning & Onderhoud en de verschillende Car Care Kits. Puur om jouw Mercedes-Benz in de lente te laten stralen.

 

Zijn de Car Care Deals ook bij Hedin Automotive beschikbaar?

Natuurlijk! Bij Hedin Automotive ben jij van harte welkom voor meer uitleg over de Car Care Deals.