Geniet van 3 jaar gratis onderhoud voor jouw nieuwe Mercedes-Benz bedrijfswagen

Profiteer nu bij Hedin Automotive van 3 jaar gratis onderhoud* op een selectie van onze brede voorraad gebruikte Mercedes-Benz bedrijfswagens, ook wel Mercedes-Benz Certified genoemd. Het kwaliteitslabel Certified geeft aan dat een gebruikte Mercedes-Benz bedrijfswagen op 100 belangrijke punten gecontroleerd is. Kies voor zekerheid en ga voor een Mercedes-Benz Certified bedrijfswagen.

Kies jij voor de Citan, Vito of Sprinter? Wij geven jou graag een passend advies.

De bedrijfswagens van Mercedes-Benz

Mercedes-Benz beschikt over een breed gamma bedrijfswagens, waardoor er voor iedere situatie een passende bestelwagen te vinden is. De compactste bedrijfswagen, de Mercedes-Benz Citan, is ideaal voor bijvoorbeeld goederenvervoer. Beschikbaar in twee varianten: BASE en Pro. De veelzijdige Vito daarentegen is de bedrijfswagen voor al jouw vervoerstaken, van materialen tot aan machines. Als je voor nóg meer ruimte wilt gaan dan is de Sprinter jouw oplossing op het gebied van mobiliteit. Met 4 carrosserielengten en 3 dakhoogtes heb jij genoeg keuze.

Ga voor comfort en vertrouwen. Ontdek welke Mercedes-Benz bedrijfswagen bij jou past.

Mercedes-Benz bestelwagen occasions

Ben je op zoek naar een mooie tweedehands Mercedes-Benz bestelwagen? Bij Hedin Automotive ben je aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod Mercedes bestelwagens occasions op voorraad. Ontdek ons aanbod online en maak eenvoudig een afspraak voor een proefrit in een tweedehands Mercedes-Benz Sprinter, Vito, Citan of V-Klasse.

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of heb je interesse in de Mercedes-Benz Collection? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de 3 jaar gratis onderhoud op Certified van Mercedes-Benz

Wat houdt het kwaliteitslabel Certified in?

Het kwaliteitslabel Certified geeft aan dat iedere gebruikte Mercedes-Benz bedrijfswagen op 100 belangrijke punten gecontroleerd is. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

Voor welke Mercedes-Benz modellen geldt de 3 jaar gratis onderhoud actie?

Alle bedrijfswagens van Mercedes-Benz die binnen de selectie vallen zijn voorzien van de 3 jaar gratis onderhoud regeling. 

Tot wanneer geldt de 3 jaar gratis onderhoud actie?

De actie is geldig t/m 30 september 2023.

Actievoorwaarden

*Tot 25.000 kilometer per jaar, inclusief alle reparaties en slijtage-onderdelen