€2.500,- inruilpremie op jouw nieuwe Mercedes-Benz Sprinter Bakwagen

Profiteer nu van groot inruilvoordeel bij aanschaf van een Mercedes-Benz Sprinter Bakwagen met D’Hollandia klep direct uit voorraad. Deze complete en veelzijdige Bakwagens zijn rijk uitgerust met onder andere cruise control, airconditioning, automaat en MBUX multimediasysteem. 

Kom nu langs met jouw huidige bedrijfswagen en geniet direct van het inruilvoordeel. Ontvang €2.500,- extra inruilpremie op jouw nieuwe Bakwagen.

Wil je meer informatie of liever een proefrit maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct uit voorraad leverbaar: de Mercedes-Benz Sprinter Bakwagen

Ontdek bij Hedin Automotive de grote voordelen van de Mercedes-Benz Sprinter Bakwagen. Efficiënt en betrouwbaar met de D’Hollandia laadklep, het in- en uitladen van een lading was nog nooit zo gemakkelijk. Voorzien van een 9-traps automaat die de achterwielen aandrijft waardoor jij comfortabel iedere dag onderweg kunt gaan. Nu direct uit voorraad leverbaar, dus geniet je van de veelzijdige Sprinter zonder te moeten wachten op lange levertijden. 

Mercedes-Benz Sprinter Bakwagen voorraad

Ben je op zoek naar een Mercedes-Benz Sprinter Bakwagen? In onderstaand overzicht vind je alle Mercedes-Benz Bakwagens die wij op voorraad hebben staan. Vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan of kom langs voor meer informatie.

Veelgestelde vragen over de Sprinter Bakwagen inruilactie

Wat is het laadvermogen van de Sprinter Bakwagen?

De Sprinter Bakwagen kan in zijn totaliteit 20m³ vervoeren.

Tot wanneer is de inruilpremie op de Sprinter Bakwagen geldig?

Zo lang de voorraad strekt kun jij profiteren van de inruilpremie.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Ook interesse in deze diensten van Hedin Automotive?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?