Ontvang € 5.000 voordeel op een nieuwe eSprinter

Profiteer nu tijdelijk van extra veel korting op een nieuwe eSprinter uit voorraad: maar liefst € 5.000! De volledig elektrische variant van de Mercedes-Benz biedt vele voordelen, zowel voor jou als jouw onderneming. Geniet van lagere kosten op onderhoud en reparaties, zo kun jij doen waar jij goed in bent. Per 1 januari 2025 voeren 30 tot 40 gemeentes een zero emissiezone in en met een eSprinter behoud jij de toegang tot steden én creëer je een duurzaam imago voor jouw onderneming. 

Het extra voorraad voordeel is al verwerkt in de online weergegeven prijs. Bekijk hier onze actuele voorraad en profiteer direct.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

2023 registratie voordeel: tot € 5.000

Vanaf 10 januari 2023 start de nieuwe aanvraagronde met betrekking tot de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA). De subsidieregeling is alleen bij aanschaf of lease van een nieuwe elektrische bedrijfswagen met voertuigclassificatie N1/N2 (grijs kenteken) inzetbaar. Jij ontvangt dan 10% van de verkoopprijs (zonder btw), een voordeel dat kan oplopen tot € 5.000. Onze eSprinters uit voorraad komen in aanmerking voor de subsidieregeling, dus kom langs en ontdek de elektrische Sprinter!

Mercedes-Benz eSprinter voorraad

Ben je op zoek naar een elektrische Mercedes-Benz Sprinter? Een nieuwe die wij al helemaal voor je hebben samengesteld, een tweedehands versie met slechts een paar kilometer op de teller of een bestelwagen occasion die al wat langer meegaat. Zoek niet verder. In onderstaand overzicht vind je alle Mercedes bedrijfswagens die wij op voorraad hebben staan.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Ook interesse in deze diensten van Stern?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?