Voor welke actie ga jij?

De Mercedes-Benz eCitan en eVito uit voorraad

Tijdens de Electric Days zijn de eCitan en eVito van Mercedes-Benz voorzien van twee zeer scherpe acties. Ga jij voor de gratis laadpaal t.w.v. €2.000 of lease jij de eCitan of eVito voor een looptijd van 12 maanden tegen een extra scherp tarief? De eCitan is compact en beschikt over een actieradius van maar liefst 284 km, deze innovatieve bedrijfswagen lease jij al vanaf €459 excl. BTW. De eVito is veelzijdig en beschikt over een actieradius van maar liefst 289 km, deze alleskunner lease jij al vanaf €703 excl. BTW. Beide bedrijfswagens van Mercedes-Benz zijn na 12 maanden kosteloos in te leveren.

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz Bedrijfswagen Electric Days

Wat houden de Electric Days precies in?

Tijdens de Electric Days zijn de eCitan en eVito van Mercedes-Benz voorzien van twee scherpe acties. Kies voor een gratis laadpaal t.w.v. €2.000 bij aanschaf van een eCitan of eVito. Naast de gratis laadpaal kan jij ervoor kiezen om een van de twee volledig elektrische bedrijfswagens tegen een zeer scherp tarief voor een looptijd van 12 maanden te leasen. Voor welke actie ga jij?

Tot wanneer kan ik profiteren van de Electric Days?

De Electric Days duren tot en met 31 juli 2024.

Welke leasevorm word aangehouden tijdens de Electric Days?

Het leasecontract betreft een Netto Operational Lease. Hierin zit de afschrijving, rente en wegenbelasting tegen een €0,- tarief inbegrepen.

Op basis van hoeveel kilometer per jaar is het maandtarief gebaseerd?

Het maandtarief is berekend op basis van 10.000 kilometer per jaar.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Ook interesse in deze diensten van Hedin Automotive?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?