Maak kennis met de Mercedes-Benz Citan Black Edition

De Citan is de compactste bedrijfswagen binnen het modelgamma van Mercedes-Benz. Deze is nu exclusief bij Hedin Automotive beschikbaar als Black Edition. Full option, standaard uitgerust met automaat én direct leverbaar uit onze voorraad. Voor een bedrag van €37.500 excl. BTW ben jij eigenaar van deze unieke bedrijfswagen. 

Heb jij wensen of vragen over de Black Edition? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de Black Edition van jouw dromen te realiseren.

Maak kennis met de Mercedes-Benz Vito Black Edition

Naast de compacte Citan is nu ook de veelzijdige Mercedes-Benz Vito als Black Edition beschikbaar. Deze unieke bedrijfswagen is alleen bij Hedin Automotive verkrijgbaar. Volledig uitgerust met alle opties en nu beschikbaar voor €58.950,- excl. BTW. Zien wij jou binnenkort in de Vito Black Edition rijden?

Heb jij wensen of vragen over de Black Edition? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de Black Edition van jouw dromen te realiseren.

Speciale editie: de Citan en Vito Black Edition met zwarte details

Nu nog opvallender: wij introduceren de Citan Black Edition. Zowel aan de binnen- als buitenzijde is de Citan automaat volledig aangepakt. In het interieur zijn de stoelen voorzien van zwart leder met rode stiksels, zijn de zonneweringskleppen zwart gespoten en is de dakhemel uitgerust met zwarte stoffen bekleding. De sidebars, 18 inch zwarte metalen velgen, zwarte logo’s, sportieve voorlip én zwarte spiegelkappen typeren aan de buitenzijde de Black Edition als een sportieve en stoere bedrijfswagen.

Nu nog sportiever en exclusiever: maak kennis met de Vito Black Edition. Zowel de buiten- als de binnenzijde van de Vito zijn volledig in het zwart uitgevoerd, aan alles merk jij dat jij in het bezit bent van een Black Edition. Aan de binnenzijde zijn de stoelen voorzien van zwart leder met rode stiksels, zijn de zonneweringskleppen zwart gespoten en is de dakhemel uitgerust in zwart alcantara. De sidebars, 18 inch zwarte metalen velgen én zwarte grille typeren de Black Edition aan de buitenzijde als een sportieve en unieke Vito.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Ook interesse in deze diensten van Hedin Automotive?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?