Van-Voor prijzen bij Hedin Automotive

Begin het nieuwe jaar goed en bespaar nu veel geld op jouw nieuwe Mercedes-Benz. Onze gehele voorraad is namelijk voorzien van groot voordeel. Dit tonen wij aan de hand van onze Van-Voor prijzen, die voor iedere Mercedes-Benz uit voorraad verschillend is. Naast de besparing op jouw portemonnee beschik ook over de mogelijkheid om direct te rijden, zo kan jij gelijk in 2023 genieten van jouw nieuwe Mercedes-Benz. Benieuwd geworden? Bekijk onze voorraad direct

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie
Direct rijden
Voordelig voor de portemonnee

Uitstekend comfort op een compacte wijze

Elegantie van een coupé, de ruimte van een Limousine

SUV’s met een geheel eigen karakter

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag ? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz Business Solutions

Welke elektrische modellen heeft Mercedes-Benz?

De elektrische modellen van Mercedes-Benz vallen onder het label Mercedes-EQ. Momenteel kent het gamma de EQA, EQB, EQC, EQE, EQS en EQS SUV.

Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar van een Mercedes-Benz?

Mercedes-Benz kent drie verschillende uitvoeringen, namelijk Business Line, Luxury Line en AMG Line. Welke line bij jou past, dat kies je zelf.

Kan ik mijn huidige auto ook inruilen voor een Mercedes-Benz?

Ja, dat kan. Ben je benieuwd naar jouw inruilwaarde? Laat deze dan eenvoudig berekenen en ontvang binnen 2 minuten een indicatie in je mailbox.