ONTDEK DE ELEKTRISCHE MODELLEN VAN BMW

Na jaren lang onderzoek en ontwikkeling brengen we duurzame mobiliteit op de weg met een veelvoud aan geëlektrificeerde modellen. Met de volledig elektrische modellen garandeert BMW voor iedere lifestyle en behoefte, het beste uit twee werelden. Als succesvolle premium aanbieder in de auto-industrie streven we naar een duurzame toekomst.

De geëlektrificeerde modellen van BMW worden aangedreven door een elektromotor, in plaats van een verbrandingsmotor op benzine of diesel. De elektromotor werkt op een batterij die kan worden opgeladen via een externe bron, zoals een laadstation of een regulier stopcontact. Het grote voordeel van geëlektrificeerde auto’s is dat deze geen uitstoot produceren, wat beter is voor het milieu en de luchtkwaliteit. Daarnaast hebben elektrische auto’s een hogere energie efficiëntie dan traditionele op brandstof gedreven auto’s.

ALLE ELEKTRISCHE BMW i MODELLEN

100% ELEKTRISCHE BMW VOORRAAD VAN HEDIN AUTOMOTIVE

Een volledige elektrische BMW heeft alleen een elektromotor en stoot geen schadelijke stoffen uit – hij heeft niet eens een uitlaat. De accu’s laad je op via stopcontact, laadpaal of snellader én door het terugwinnen van bewegingsenergie. Als je remt op de motor, werkt de elektromotor als dynamo en win je zelfs kleine beetjes energie terug.

Daarnaast is elektrisch rijden voor zakelijke rijders interessant. Deze auto's kennen een lagere bijtelling en BMW's hebben een indrukwekkend rijbereik. Welke elektrische BMW kies jij? Bekijk de voorraad of kom langs bij een van onze vestigingen voor een proefrit.

NOG NIET TOE AAN EEN ELEKTRISCHE BMW?

Ook daar heeft BMW oplossingen voor. Naast de volledig elektrische modellen hebben wij ook aantrekkelijke hybride modellen. Bekijk de voorraad en maak een proefrit bij Hedin Automotive.

VRAGEN? LAAT WETEN WAAR WE JE BIJ KUNNEN HELPEN

Hoe kunnen we je het beste bereiken?