BMW FLEX LEASE

Flexibel rijplezier met BMW.

MEER BMW, MEER FLEXIBILITEIT MET FLEX LEASE

Wanneer je kiest voor het leasen van een BMW bij Hedin Automotive, kies je voor ultieme flexibiliteit. Gedurende de leaseperiode kunnen zich situaties voordoen waarin je graag het leasecontract wilt beëindigen of van auto wilt wisselen. Daarom bieden we verschillende flexibiliteitsopties aan passend bij jouw behoefte. 

Lees op deze pagina meer over de flexibele leasemogelijkheden van BMW-dealer Hedin Automotive.

BMW FLEX COMFORT

Met een privatelease of operational lease overeenkomst bij BMW-dealer Hedin Automotive staat er voor een vast maandbedrag een nieuwe BMW voor je deur. Bij nieuwe leaseovereenkomsten is Flex Comfort standaard in begrepen, zonder extra kosten. Dit biedt de flexibiliteit om jouw leaseovereenkomst te beëindigen bij onvoorziene situaties, waaronder:

 • Gedwongen en niet verwijtbaar ontslag;
 • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap;
 • Verlies van rijbevoegdheid langer dan 6 maanden op basis van medische gronden;
 • Overlijden.

Voor nog meer flexibiliteit kun je kiezen voor Switch of Flex Premium, afhankelijk van het gekozen BMW-model. Hierbij betaal je maandelijks een bijdrage boven op de leaseprijs ven jouw BMW. 

BMW SWITCH

Maak de overstap naar een andere BMW vanaf € 15,- per maand bovenop de leaseprijs, met BMW Switch. Geen zorgen over de toekomst – met Switch kun je na 12 maanden overstappen naar een ander model, zoals een grotere BMW of een elektrische motorisering.

 • Stap vanaf 12 maanden over zonder opzeggingsvergoeding;
 • Alleen in combinatie met een contractduur van maximaal 48 maanden;
 • Beschikbaar op bijna alle nieuwe modellen (zie voorwaarden).

BMW FLEX PREMIUM

Geniet van BMW Flex Premium vanaf slechts € 25,- per maand van zekerheid en flexibiliteit. Door deze optie toe te voegen aan jouw private- of operational lease overeenkomst profiteer je van de mogelijkheid om zonder opzeggingsvergoeding het leasecontract te beëindigen na 12 maanden. Daarna kun je maandelijks opzeggen met slechte één maand opzegtermijn.

 • Zeg na 12 maanden op zonder opzeggingsvergoeding;
 • Alleen in combinatie met een contractduur van maximaal 48 maanden.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BMW FLEX LEASE

Wat is het verschil tussen de BMW Flex Lease varianten?

BMW Flex Comfort is standaard inbegrepen in de leaseovereenkomst. Hiermee kun je kosteloos de overeenkomst ontbinden bij onvoorziene omstandigheden. Met BMW Switch lease heb je de mogelijkheid om na 12 maanden over te stappen naar een ander model BMW. Als je voor ultieme flexibiliteit wilt gaan dan is BMW Flex Premium de variant die je moet kiezen. Met Flex Premium kun je, boetevrij, zonderopgave van reden, de leaseovereenkomst opzeggen. Wel gelet op één maand opzegtermijn.

Naar welke modellen kun je overstappen met BMW Switch?

Afhankelijk van de klasse BMW die je rijdt kun je altijd overstappen naar een hogere klasse of lagere klasse. Wel geldt hiervoor dat je maximaal 1 klasse omlaag mag gaan.

Klasse onderscheid

 • Klasse 1            BMW 1 Serie en BMW 2 Serie
 • Klasse 2            BMW 3 Serie, BMW 4 Serie, BMW i4, BMW iX2, BMW X1 en BMW X1
 • Klasse 3            BMW iX3, BMW X3, BMW X4, BMW Z4, BMW 5 Serie en BMW i5
 • Klasse 4            BMW iX en BMW X5

Kan ik BMW Flex Lease na de start van mijn leaseovereenkomst nog toevoegen?

Helaas kun je gedurende de looptijd van een overeenkomst geen services meer toevoegen, waaronder Flex Lease.

Hoe vaak kan ik gebruik maken van de BMW Switch?

Je hebt de mogelijkheid om één keer voortijdig over te stappen op een nieuwe BMW. Hierna wordt het nieuwe leasecontract omgezet zonder BMW Switch.

Wanneer kan ik mijn leaseovereenkomst opzeggen met BMW Flex Premium?

Zodra er na de ingangsdatum van de leaseovereenkomst 12 maanden zijn verstreken, kun je de leaseovereenkomst opzeggen en de BMW inleveren. Let op: opzegging is niet mogelijk wanner er ten aanzien van de leaseovereenkomst sprake is van een betalingsachterstand.

Wanneer kan ik wisselen naar een andere BMW als ik gebruik maak van BMW Switch?

Zodra er na de ingangsdatum van de leaseovereenkomst 12 maanden zijn verstreken, kun je van BMW model wisselen. Let op: wisselen is niet mogelijk wanner er ten aanzien van de leaseovereenkomst sprake is van een betalingsachterstand.

Hoe kan ik mijn leaseovereenkomst opzeggen?

Het opzeggen van de leaseovereenkomst kan snel en eenvoudig per e-mail naar csc@bmw.nl .

WAAR KUNNEN WIJ JE BIJ HELPEN?

Hoe kunnen we je het beste bereiken?