BMW-DEALER HEDIN AUTOMOTIVE IN BREDA (VOORHEEN RENOVA)

Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

OPENINGSTIJDEN BMW-DEALER HEDIN AUTOMOTIVE IN BREDA

Onze werkplaatsreceptie is geopend van 07:30 uur to 18:30 uur.

DE BMW-DEALER VAN BREDA EN OMSTREKEN

Bij onze BMW-dealer in Breda ben je aan het juiste adres voor alles van BMW. Wij helpen je graag bij het kopen, leasen of financieren van jouw ultieme BMW. We stellen de auto nieuw voor je samen of je kunt kiezen uit onze ruime voorraad nieuwe en tweedehands BMW's.
Daarnaast ben je bij onze BMW-dealer in Breda welkom voor onderhoud, reparatie, de APK, een bandenwissel en meer. Wij zijn officieel BMW-dealer en werken met originele BMW-onderdelen. 

Bij onze BMW-vestiging in Breda hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

MAAK EEN SHOWROOMAFSPRAAK

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben voor het uitzoeken van jouw BMW. Wel zo fijn!

NIEUWE NAAM EN NIEUWE SITE VOOR RENOVA BMW BREDA. WELKOM BIJ HEDIN AUTOMOTIVE. AUTOHART VAN NEDERLAND.

Jouw vertrouwde BMW-dealer in Brabant en Zeeland heeft een nieuwe naam. Sinds januari 2024 gaat Renova verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Vanaf nu kun je alle informatie over jouw BMW-dealer vinden op hedinautomotive.nl/bmw. Uiteraard ben je van harte welkom in onze vestigingen in Breda, Goes, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk en staan hier de vertrouwde gezichten voor je klaar.

Ben je op zoek naar meer informatie of details over de overname van Renova door Hedin Automotive? Bekijk online ons nieuwsbericht.

KOM WERKEN BIJ HEDIN AUTOMOTIVE. AUTOHART VAN NEDERLAND.

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd mooie vacatures openstaan. Zo ook bij onze BMW-dealer in Breda. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Ontdek onze de vacatures bij onze dealer in Breda of één van de vele andere en solliciteer! 

BMW UIT VOORRAAD KOPEN IN BREDA

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands BMW in Breda? Bekijk onze BMW voorraad en vraag vrijblijvend een proefrit aan. Wij helpen je graag met advies op maat bij het vinden van de ideale auto.

BMW ONDERHOUD EN SERVICE IN BREDA

Is je BMW toe aan een onderhoudsbeurt, een reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen in huis en onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar. Plan online jouw werkplaatsbezoek en kom langs bij onze BMW-vestiging in Breda.