Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

OPENINGSTIJDEN BMW-DEALER HEDIN AUTOMOTIVE IN WAALWIJK

DE BMW-DEALER VAN WAALWIJK EN OMGEVING

Onze BMW-dealer in Waalwijk vind je aan de Van Andelstraat 9. Hier helpen we je graag bij het vinden van jouw ultieme BMW. Nieuw of tweedehands. Bij ons kun je namelijk een gloednieuwe BMW geheel zelf samenstellen of een mooi exemplaar uit voorraad kiezen. 
Daarnaast ben je bij onze dealer in Waalwijk welkom voor onderhoud of reparatie aan jouw BMW. Onze gecertificeerde monteurs werken met originele BMW materialen en onderdelen. 

Plan online een werkplaatsafspraak bij onze BMW-dealer in Waalwijk. Hier hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

NIEUWE NAAM EN NIEUWE SITE VOOR RENOVA BMW WAALWIJK. WELKOM BIJ HEDIN AUTOMOTIVE. AUTOHART VAN NEDERLAND.

Jouw vertrouwde BMW-dealer in Brabant en Zeeland heeft een nieuwe naam. Sinds januari 2024 gaat Renova verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Vanaf nu kun je alle informatie over jouw BMW-dealer vinden op hedinautomotive.nl/bmw. Uiteraard ben je van harte welkom in onze vestigingen in Breda, Goes, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk en staan hier de vertrouwde gezichten voor je klaar.

Ben je op zoek naar meer informatie of details over de overname van Renova door Hedin Automotive? Bekijk online ons nieuwsbericht.

KOM WERKEN BIJ HEDIN AUTOMOTIVE. AUTOHART VAN NEDERLAND.

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive doorlopend mooie vacatures openstaan. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als verkoopadviseur, autotechnicus, klantcontactmedewerker of vestigingsmanager. Onze medewerkers hebben een autohart of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk online alle vacatures en vind de baan die bij je past!

BMW OP VOORRAAD IN WAALWIJK

Direct rijden in de BMW van je dromen? Het kan. Onze BMW-dealer in Waalwijk heeft een ruime voorraad met zowel nieuwe als tweedehands modellen die je direct kunt kopen, leasen of financieren. Bekijk ons aanbod online of breng een bezoek aan onze dealer in Waalwijk. Hier helpen we je graag bij het vinden van de BMW die bij je past.

BMW ONDERHOUD EN SERVICE IN WAALWIJK

Is jouw BMW toe aan een onderhoudsbeurt of dient er een reparatie uitgevoerd te worden? Maak een afspraak bij ons in Waalwijk. Wij zijn erkend BMW-dealer en hebben de juiste kennis en onderdelen in huis.