BMW AIRCO SERVICE

Kies voor frisse en schone lucht en laat de airco van jouw BMW ieder jaar nakijken. Laat het koudemiddel bijvullen, de filters nalopen of een airco defect herstellen. Zo weet je zeker dat je van schone lucht geniet, zuinig(er) rijdt en de functies van je airco goed blijven werken.

Maak online een afspraak voor Airco service of reiniging voor jouw BMW.

PLAN AIRCO SERVICE VOOR JOUW BMW

Tijdens de airco service wordt de temperatuur van jouw BMW gecontroleerd, de vloeistoffen worden bijgevuld en de koudemiddelen gerecycled. Bij Hedin Automotive hebben wij de juiste apparatuur en zijn onze mensen erkend opgeleid om alle onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan een airco-installatie uit te voeren. Welke werkzaamheden voeren we uit bij een airco service:

  • Elk onderdeel wordt visueel gecontroleerd;
  • Koudemiddel wordt ververst;
  • Filter & filterdroger worden gecontroleerd;
  • Aircosysteem wordt afgeperst, inclusief een controle op lekkage;
  • Functie controle, werkt alles nog naar behoren.

 

BMW AIRCO REINIGING

Bij het reinigen van de airco van jouw BMW worden bacteriën gedood. De condensbak van de airco wordt tot onderin gereinigd met een dieptereiniging. Hierdoor krijg je een schone airco en vermijd je vieze geurtjes bij het gebruik.

* Mocht het interieurfilter erg vervuild zijn wordt geadviseerd de filter tegen meerprijs te vervangen.

DE TARIEVEN

Aircocheck (controle pomp, uitstroom etc.)€ 27,50 
Airco controle en reining€ 49,- *
Airco servicev.a. € 189,-       

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!