BMW SERVICE EN ONDERHOUD

Houd jouw BMW in topconditie.

KIES VOOR BMW ONDERHOUD BIJ HEDIN AUTOMOTIVE

Professioneel, betrouwbaar en vakkundig

Op optimaal te kunnen - en blijven - genieten van jouw BMW is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Jouw BMW geeft zelf aan wanneer er onderhoud of reparatie nodig is. Je kunt eenvoudig via de MyBMW app of onze online werkplaatsplanner een afspraak maken voor de benodigde services.

BMW onderhoud bij officiële BMW-dealer

De voordelen van onze service is onmiskenbaar: hoogste kwaliteitsstandaard en uitgebreide expertise van onze experts, die met de laatste materialen en originele BMW onderdelen werken. Zo zorgen wij er bij BMW-dealer Hedin Automotive voor dat jouw BMW in topconditie blijft.

ONZE BMW SERVICES

BMW CONDITION BASED SERVICE (CBS)

De afkorting CBS staat voor Condition Based Service. Dit houdt in dat wanneer jouw BMW toe is aan onderhoud, hij dit zelf aangeeft via een melding. De onderhoudsbehoefte wordt op meerdere factoren afgestemd, waaronder het gebruik en je rijstijl. Voor het oplossen van CBS-meldingen kun je bij al onze BMW-dealers terecht.

ONZE SERVICE EN ONDERHOUD ACTIES

BMW ONDERDELEN KOPEN?

Bij ons kun je terecht voor originele BMW onderdelen. De onderdelen zijn altijd perfect op maat en de beste keus voor jouw BMW. Wij staan in voor de kwaliteit van onze producten en bieden daarom 2 jaar garantie aan op de onderdelen die je bij ons koopt. We hebben een uitgebreid assortiment aan onderdelen waaronder BMW uitlaat, remmen, velgen en verlichting.

Je kunt de BMW onderdelen bestellen bij onze magazijnbalies bij onze vestigingen of via het contactformulier.

VESTIGINGEN VAN HEDIN AUTOMOTIVE

Hedin Automotive heeft BMW-vestigingen in Brabant en Zeeland. Wij zijn dan ook dé BMW-dealer voor deze regio's. Kies voor vakkundig onderhoud aan jouw BMW bij Hedin Automotive. Maak gemakkelijk en snel online een afspraak.

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!