ALLES BINNEN HANDBEREIK MET DE MY BMW APP

De My BMW app biedt je extra comfort. Je kunt namelijk met de app de status van jouw BMW checken. De app toont informatie over de locatie of status van de auto, de onderhoudsbehoefte en je kunt, afhankelijk van de uitrusting, functies bedienen op afstand zoals het ver- of ontgrendelen van de portieren. Periodiek vindt er een update plaats van de app, waardoor er steeds nieuwe functionaliteiten beschikbaar worden gesteld.

Download de app en ontdek zelf de voordelen van de MyBMW app voor jou en jouw BMW.

Gemakkelijk onderhoud plannen
Bekijk de status van jouw BMW
Jouw BMW op afstand bedienen

BMW CHARGING

Met BMW Charging bieden we je de mogelijkheid om overal te laden. Ongeacht of je thuis, onderweg of op het werk jouw BMW moet laden. Met de bijbehorende laadpas kun je grenzeloos laden bij 480.000 oplaadpunten in heel Europa. Afhankelijk van het abonnement dat je kiest worden er vaste tarieven gehanteerd of die van het laadstation, die ten alle tijden voordelig zijn voor jou.

“Word lid van één van de grootste laadnetwerken in Europa”

 – BMW Charging

HIGHLIGHTS VAN DE MY BMW APP

  • Direct toegang tot de status en functies van jouw BMW;
  • Slimme diensten en ondersteuning voor elektrische rijders;
  • Uitgebreide navigatie- en kaartfuncties om jouw ritten te plannen;
  • De functie om direct onderhoud voor jouw BMW in te plannen bij BMW-dealer Hedin Automotive.

BMW OPERATING SYSTEM 9

Het nieuwe Operating systeem van BMW is op een Android Automotive gebaseerd besturingssysteem. In de basis bevat BMW OS 9 een reeks diensten, te denken aan gratis software-updates op afstand, standaard online kaarten met Real Time Traffic Information, 3 MyModes modi en BMW Intelligent Personal Assistant. Alle BMW’s met OS 9 zijn uitgerust met smartphone-integratie, waardoor je gebruik kunt maken van Apple CarPlay en Android Auto, zonder looptijdbeperking.

BMW DIGITAL KEY

Gebruik jouw mobiel, smartwatch of de BMW Key Card als autosleutel. Met de BMW Digital Key kun je jouw BMW gemakkelijk openen met je mobiel of Key Card. Je hoeft alleen de digitale sleutel te koppelen aan jouw profiel (BMW ID) en dan kun je gebruik maken van de Digital Key.

Als je toe bent aan extra functies, dan past BMW Digital Key Plus perfect bij jou. Met Great Entrance Moments begroet jouw BMW je wanneer je dichtbij komt. Deze functie schakelt de verlichting in, ontgrendelt de portieren en start er een welkomstanimatie. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om jouw BMW in te parken via jouw telefoon. En je hebt directe functiebediening via de My BMW App. Zo kun je gemakkelijk de ruiten openen en sluiten.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE MY BMW APP

Wat kan de My BMW App?

De My BMW App is de universele interface met jouw BMW en met alle andere producten en services van BMW. De My BMW App houdt je altijd op de hoogte van de status van jouw BMW. Afhankelijk van de uitrusting maakt de My BMW App ook de weergave van de locatie van de BMW mogelijk, evenals het op afstand ver- en ontgrendelen van de portieren en het vastleggen van de omgeving van de auto (Remote 3D View). Met de My BMW App kun je bestemmingen vanuit jouw smartphone naar het navigatiesysteem in jouw BMW verzenden. Ook voor geëlektrificeerde BMW modellen biedt de My BMW App talrijke nuttige functies – je hebt bijvoorbeeld altijd de elektrische actieradius in het zicht.

Voor welke BMW modellen is de My BMW App beschikbaar?

  •       De My BMW App is geschikt voor BMW’s vanaf bouwjaar 2014.
  •       De beschikbaarheid van enkele app functies is afhankelijk van de uitrusting van jouw BMW en van jouw BMW ConnectedDrive abonnement.
  •       De beschikbaarheid van app functies kan per land variëren.

Hoe installeer ik de My BMW App?

De My BMW App is voor zowel iOS als Android besturingssystemen beschikbaar en is gratis te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store.

Waarom werkt de BMW Connected App niet meer en waarom vind ik deze ook niet meer in de app store?

De BMW Connected App is sinds 1 juli 2021 volledig vervangen door de My BMW App. Download nu kosteloos de nieuwe My BMW App, zodat je ook in de toekomst kunt gebruikmaken van onze digitale diensten en profiteren van de functies van de volgende generatie. Je kunt je met jouw gebruikelijke BMW ID (e-mailadres/wachtwoord) aanmelden.

Verbruikt de My BMW app datavolume van mijn abonnement voor de smartphone?

Ja. De My BMW App gebruikt zonder beschikbare WiFi het datavolume van jouw abonnement voor de smartphone. Bijvoorbeeld met zoeken naar bestemmingen via de geïntegreerde SIM kaart en het verzenden naar jouw BMW.

Kan ik de My BMW app ook gebruiken zonder zelf een BMW te hebben?

In demomodus is de My BMW App ook te gebruiken zonder zelf een BMW te hebben. Selecteer een aantrekkelijk BMW demomodel in de App Garage en ontdek de vele functies van de app, bijvoorbeeld op gebied van elektrisch rijden.