ALTIJD EN OVERAL LADEN MET BMW CHARGING

Met BMW Charging bieden we je de mogelijkheid om overal te laden. Ongeacht of je thuis, onderweg of op het werk jouw BMW moet laden. Met de bijbehorende laadpas kun je grenzeloos laden bij 480.000 oplaadpunten in heel Europa. Afhankelijk van het abonnement dat je kiest worden er vaste tarieven gehanteerd of die van het laadstation, die ten alle tijden voordelig zijn voor jou. Je kunt kiezen uit het Active of Flex abonnement, afhankelijk van jouw verbruiksvoorkeuren.

HOE WERKT BMW CHARGING?

Meld je aan bij BMW Charging

Heb je al een BMW ID dan kun je hiermee direct inloggen. Ben je nieuw, dan kun je eenvoudig een nieuw BMW ID aan maken.

Activeer jouw laadpas

Activeer jouw BMW Charging Card en download de My BMW App.

Vind een laadpunt

Je kunt met de app een laadpunt bij jou in de buurt vinden en de beschikbaarheid zien. Middels een route wordt je direct naar het punt geleid.

Begin met laden

Afhankelijk van het laadpunt kun je de laadsessie op verschillende manieren starten en van maximale flexibiliteit genieten.

BMW CHARGING CARD BENEFITS

 • Eerste 12 maanden gratis;
 • Toegang tot 480.000 laadstations;
 • Vind laadstations in de buurt met de MyBMW app;
 • Plan je route via laadstations;
 • Overzichtelijke maandfactuur met alle laadkosten.

12 MAANDEN KOSTELOOS

Ben je binnenkort de gelukkige eigenaar van een nieuwe elektrische BMW? Dan krijg je van ons: ‘12 maanden geen basistarief voucher’ cadeau, voor het Active pakket. Je kunt in deze periode jouw laadgewoonten ontdekken en profiteren van aantrekkelijke, vaste laadtarieven.

Ontdek meer over deze oplaadaanbieding en de voorwaarden op de pagina van BMW.

MY BMW APP

In de My BMW App kun je gebruik maken van de BMW Charging-functies. Je krijgt direct toegang tot de laadstatus en actuele actieradius van jouw BMW. Middels de app heb je toegang tot het totaaloverzicht van alle laadstations, ook de dichtstbijzijnde. Je kunt met een klik de route plannen naar het gewenste laadstation. Na het laden kun je in de My BMW app alle details inzien van jouw laadsessie, zoals de kosten en laadtijd.

ONTDEK DE TARIEVEN VAN BMW CHARGING

Active Pakket


Geniet van een aantrekkelijk vast tarief met het Active Pakket. Bij een nieuwe BMW kun je een jaar lang gratis gebruik maken van dit pakket.

Basistarief

 •  € 4,99 Euro p/mnd

Binnenlandse laadkosten

 • AC-laden € 0,39 / kWh
 • DC-laden € 0,60 / kWh
 • Ionity € 0,79 / kWh

Flex Abonnement


Met het Flex abonnement betaal je flexibele prijzen aan jouw favoriete laadpaal. Het houdt in dat je de prijs betaalt die de paal vraagt.

Basistarief

 •  € 0,00 Euro p/mnd

Binnenlandse laadkosten

 • AC-laden variabele prijzen**
 • DC-laden variabele prijzen**
 • Ionity € 0,79 / kWh

Ionity Plus


Het gunstigste laadtarief nuttig je met het Ionity Plus abonnement. Klanten die een van de typen BMW* nieuw aanschaffen, krijgen ook automatisch een jaar lang het Ionity Plus Pakket zonder basistarief.

Basistarief

 •  € 13,00 Euro p/mnd

Binnenlandse laadkosten

 • AC-laden € 0,22 / kWh
 • HPC-laden € 0,22 / kWh

* BMW iX3, BMW iX, BMW i4, BMW iX1 & BMW i7

** Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de aanbieder van het laadstation. Controleer de geldige prijzen voordat je begint met opladen.

DUURZAAM LADEN

Groen laden met jouw BMW

Elektrische voertuigen kunnen alleen volledig milieuvriendelijk zijn bij gebruik van hernieuwbare energie. Met BMW Charging laad je op met groene stroom – volledig duurzaam.

Groene stroom

Om elektrisch rijden duurzaam te maken, is het van essentieel belang rekening te houden met elk deel van de keten. Het laden is hier een van de belangrijkste factoren.

Duurzame energie

BMW Charging bevordert het gebruik van hernieuwbare energie en zorgt ervoor dat elke laadsessie een even grote hoeveelheid verbruikte energie, als groene stroom aan het elektriciteitsnet wordt toegevoegd.

Gecentraliseerd systeem

Groenestroomcertificaten zijn de garanties in Europa voor waar de stroom uit hernieuwbare energieën wordt geproduceerd. Ook wel ‘geboorteakte’ van elektriciteit genoemd. Producenten van deze energiebrokken kunnen deze garantie van onafhankelijke instanties laten afgeven voor de hoeveelheid elektriciteit die zij produceren en leveren aan het net.

DUURZAAMHEID BIJ BMW-DEALER HEDIN AUTOMOTIVE

Wil je meer weten over wat wij als BMW-dealer Hedin Automotive doen op het gebied van duurzaamheid? Bekijk onze pagina en lees meer.