Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

OPENINGSTIJDEN BMW-DEALER HEDIN AUTOMOTIVE IN GOES

JOUW BMW-DEALER IN GOES EN OMGEVING

Aan de Amundsenweg 33 in Goes vind je onze BMW-dealer. In onze showroom hebben wij alle nieuwe modellen klaarstaan en een ruime selectie aan BMW occasions. Wij assisteren je met alle plezier bij het samenstellen of vinden van jouw ultieme BMW. Daarnaast ben je bij onze BMW-dealer in Goes aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud, reparatie, de APK, een bandenwissel en meer. Wij zijn erkend BMW-dealer en werken met originele onderdelen.

Plan online een werkplaatsafspraak bij onze BMW-dealer in Goes of bezoek onze showroom. Hier hebben wij de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

MAAK EEN SHOWROOMAFSPRAAK

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben voor het uitzoeken van jouw BMW. Wel zo fijn!

NIEUWE NAAM EN NIEUWE SITE VOOR RENOVA BMW GOES. WELKOM BIJ HEDIN AUTOMOTIVE. AUTOHART VAN NEDERLAND.

Jouw vertrouwde BMW-dealer in Brabant en Zeeland heeft een nieuwe naam. Sinds januari 2024 gaat Renova verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Vanaf nu kun je alle informatie over jouw BMW-dealer vinden op hedinautomotive.nl/bmw. Uiteraard ben je van harte welkom in onze vestigingen in Breda, Goes, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk en staan hier de vertrouwde gezichten voor je klaar.

Ben je op zoek naar meer informatie of details over de overname van Renova door Hedin Automotive? Bekijk online ons nieuwsbericht.

KOM WERKEN BIJ HEDIN AUTOMOTIVE. AUTOHART VAN NEDERLAND.

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd mooie vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Onze medewerkers hebben een hart voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Zo ook bij onze BMW-dealer in Goes. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk online alle openstaande vacatures en zet de volgende stap in jouw carrière!

BMW OP VOORRAAD IN GOES

Direct rijden in een BMW uit voorraad? Dat kan bij onze dealer in Goes. Wij hebben een ruime voorraad met zowel nieuwe als tweedehands modellen voor je klaarstaan. Bekijk online ons aanbod en plan vrijblijvend een proefrit of kom naar onze showroom voor meer informatie of advies.

BMW ONDERHOUD EN SERVICE IN GOES

Is het tijd voor een onderhoudsbeurt voor jouw BMW of heeft hij een reparatie nodig? Bij onze BMW-dealer in Goes kun je terecht voor alle soorten onderhoud en service, van APK tot bandenwissel en van het vervangen van een distributieriem tot aan een koplamp. Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar in Goes.