ZORGELOOS IN EEN NIEUWE BMW RIJDEN

Met onze Private Lease calculator bereken je snel en eenvoudig, hoeveel het kost om een BMW privé te leasen. Allereerst selecteer je het gewenste model, bepaal vervolgens de looptijd en kilometrage. Afsluitend personaliseer je de BMW volledig naar wens bij zowel het interieur als het exterieur. Indien je specifieke wensen hebt voor het in- en exterieur van de BMW kun je een offerte op maat aanvragen.

SNEL RIJDEN? KIES DAN VOOR HET PRIVATE LEASEN VAN EEN OCCASION

Wil je snel rijden in je nieuwe auto? Kies dan voor het private leasen van een BMW occasion. Dit zijn jonge auto's met weinig kilometers. Bekijk ons aanbod en vraag een proefrit aan.

WAAROM EEN BMW PRIVATE LEASEN BIJ HEDIN AUTOMOTIVE

Met BMW private lease rij je voor een vast bedrag per maand, een gloednieuwe BMW. Vrijwel alles is hierbij inbegrepen, je hoeft enkel de brandstofkosten en eventuele bekeuringen nog te betalen. BMW private lease is voordelig en in sommige gevallen zelfs stukken interessanter dan een BMW kopen. Je kunt alle modellen leasen bij Hedin Automotive. Wij bieden de volgende lease vormen aan vanuit BMW Financial Services: BMW Private Lease en BMW Operational Lease.

Met private lease kun je een gloednieuwe BMW rijden zonder grote investering te hoeven doen. Het is vergelijkbaar met het huren van een auto. Je sluit een overeenkomst af voor een, vooraf bepaalde periode en het verwachte aantal kilometers. Aan het eind van de leaseperiode lever je de BMW weer bij ons in.

BMW FLEX LEASE

Wanneer je kiest voor het leasen van een BMW bij Hedin Automotive, kies je voor ultieme flexibiliteit. Gedurende de leaseperiode kunnen zich situaties voordoen waarin je graag het leasecontract wilt beëindigen of van auto wilt wisselen. Daarom bieden we verschillende flexibiliteitsopties aan passend bij jouw behoefte.