Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

OPENINGSTIJDEN BMW-DEALER HEDIN AUTOMOTIVE IN TILBURG

DE BMW-DEALER VAN TILBURG EN OMSTREKEN

Aan de Driehuizendijk 1 in Tilburg vind je onze prachtige BMW-dealer. Een groot pand met alle nieuwe modellen van BMW en een grote voorraad met nieuwe en tweedehands auto's. We adviseren je graag bij het samenstellen of uitzoeken van jouw ultieme BMW. 
Daarnaast kun je bij onze BMW-dealer in Tilburg terecht voor onderhoud, reparatie, de bandenwissel, de APK en meer. Wij zijn erkend BMW-dealer en werken met originele materialen. Maak online een werkplaatsafspraak in Tilburg.

Bij onze BMW-dealer in Tilburg hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

MAAK EEN SHOWROOMAFSPRAAK

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt inplannen? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

NIEUWE NAAM EN NIEUWE SITE VOOR RENOVA BMW TILBURG. WELKOM BIJ HEDIN AUTOMOTIVE. AUTOHART VAN NEDERLAND.

Jouw vertrouwde BMW-dealer in Brabant en Zeeland heeft een nieuwe naam. Sinds januari 2024 gaat Renova verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Vanaf nu kun je alle informatie over jouw BMW-dealer vinden op hedinautomotive.nl/bmw. Uiteraard ben je van harte welkom in onze vestigingen in Breda, Goes, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk en staan hier de vertrouwde gezichten voor je klaar.

Ben je op zoek naar meer informatie of details over de overname van Renova door Hedin Automotive? Bekijk online ons nieuwsbericht.

KOM WERKEN BIJ HEDIN AUTOMOTIVE. AUTOHART VAN NEDERLAND.

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive doorlopend mooie vacatures openstaan. Zo ook bij onze dealer in Tilburg. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk online alle vacatures van Hedin Automotive en vind jouw volgende uitdaging als verkoopadviseur, autotechnicus, klantcontactmedewerker of vestigingsmanager.

BMW OP VOORRAAD IN TILBURG

Vind de BMW van je dromen in de voorraad van onze dealer in Tilburg. Wij hebben zowel nieuwe auto's als occasions die je direct uit voorraad kunt kopen, leasen of financieren. Bekijk online het aanbod of kom bij ons langs. We helpen je graag bij het vinden van jouw BMW.

BMW ONDERHOUD EN SERVICE IN TILBURG

Kom langs bij onze BMW-dealer in Tilburg voor onderhoud, reparatie of service. Onze gecertificeerde monteurs werken met de juiste materialen en originele BMW-onderdelen. Zien we jou binnenkort voor een grote of kleine onderhoudsbeurt, de APK of een bandenwissel?