BMW ZAKELIJKE LEASE

Zorgeloos de weg op met BMW operational lease van Hedin Automotive.

RIJD ZAKELIJK EEN NIEUWE BMW VOOR EEN VAST BEDRAG PER MAAND MET BMW OPERATIONAL LEASE

Operational lease is voor zakelijke BMW rijders – zij die BTW kunnen verrekenen. Je hoeft hierbij niet te investeren in één of meerdere auto’s, het beheer en de bijbehorende administratie. Alles wordt geregeld door ons. Bovendien hoef je je bij operational lease geen zorgen te maken over de inruil- of restwaarde.

Je kunt ook kiezen voor extra service door je leaseovereenkomst uit te breiden met bijvoorbeeld een tankpas of winterbanden. Na afloop van het lease contract heb je het recht van eerste koop.

Interesse? Bekijk dan onze online lease calculator.

SNEL RIJDEN? KIES DAN VOOR HET ZAKELIJK LEASEN VAN EEN BMW OCCASION

Wil je snel rijden in je nieuwe auto? Kies dan voor het zakelijk leasen van een BMW occasion. Dit zijn jonge auto's met weinig kilometers. Bekijk ons aanbod en vraag een proefrit aan.

BMW FLEX LEASE

Wanneer je kiest voor het leasen van een BMW bij Hedin Automotive, kies je voor ultieme flexibiliteit. Gedurende de leaseperiode kunnen zich situaties voordoen waarin je graag het leasecontract wilt beëindigen of van auto wilt wisselen. Daarom bieden we verschillende flexibiliteitsopties aan passend bij jouw behoefte.