VRAGEN, OPMERKINGEN OF BEN JE OP ZOEK NAAR INFORMATIE OVER BMW BIJ HEDIN AUTOMOTIVE?

Om je snel van dienst te zijn hebben we al een opsomming gemaakt van veelgestelde vragen. Wil je ons liever telefonisch spreken? Neem contact op met een van onze vestigingen.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BMW

Is Hedin Automotive officieel dealer van BMW?

Ja, wij zijn merk-erkend BMW-dealer. Wij hebben meerdere vestigingen in Noord-Brabant en Zeeland en hebben alle kennis van het merk in huis en werken in onze werkplaatsen met originele merk-onderdelen. 

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan mijn BMW?

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onderhoud en/of reparatie in onze werkplaatsplanner. Hier kun je zelf een dag en tijdstip uitkiezen. Liever bellen? Neem dan contact op met een BMW-vestiging bij jou in de buurt.

Is de naam van Renova BMW veranderd naar Hedin Automotive?

Ja de naam van Renova is in 2024 veranderd naar Hedin Automotive. In 2023 is Renova overgenomen door Hedin Automotive en vanaf 2024 gaan de bedrijven verder onder de nieuwe naam.

Waar zijn de BMW-dealers van Hedin Automotive gevestigd?

Bekijk het overzicht van onze BMW-vestigingen hier en vind een dealer bij jou in de buurt. Wij staan graag voor je klaar en heten je van harte welkom!

Verkopen jullie nieuwe BMW modellen uit voorraad?

Ja, wij hebben standaard een groot aantal nieuwe BMW modellen op voorraad. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren. Je vindt onze actuele voorraad hier.

Ik zoek een tweedehands BMW. Verkoopt Hedin Automotive BMW occasions?

Ja, wij hebben van nagenoeg alle modellen occasions voor je klaarstaan. Dit zijn modellen met verschillende kleuren, kilometerstanden en bouwjaren. Bekijk ze hier en vind de BMW occasion waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Ik wil een BMW private leasen. Kan dat bij Hedin Automotive?

Dat kan zeker. Meer informatie over het private leasen en onze BMW actiemodellen vind je hier.

Kan ik een BMW zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Meer informatie over het zakelijk leasen van een BMW bij Hedin Automotive vind je hier. Daar vind je ook onze actuele voorraad.

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN? VUL HET FORMULIER IN EN LAAT WETEN WAAR WE JE MEE KUNNEN HELPEN

Hoe kunnen we je het beste bereiken?

HEDIN AUTOMOTIVE - ERKEND BMW-DEALER

Hedin Automotive is dé BMW-dealer van Noord-Brabant en Zeeland. En daar zijn we trots op. Je bent harte welkom bij onze vestigingen voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte BMW. En uiteraard onderhouden we je auto ook. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.