Importeer jouw Mercedes-Benz samen met Hedin Automotive

Op zoek naar een specifiek voertuig uit het buitenland? Wij beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is om de import van een auto vlekkeloos te laten verlopen en ontzorgen jou graag binnen dit gehele proces. Er kan vaak het een en ander misgaan, maar wij kennen inmiddels alle vuilkuilen én mogelijkheden voor het importeren van een voertuig uit het buitenland en maken graag jouw droom waar.

Een personen- of een bedrijfswagen, alleen BPM aangifte of enkel het transport? Alles is mogelijk! Neem contact op met Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive om jouw wens te verwezenlijken.

Full Service van Hedin Automotive: wij assisteren jou volledig bij het importeren

Kies voor dit pakket en wij ontzorgen je compleet door alle zaken rondom het importeren tot ons te nemen. Vanaf uitlevering bij de buitenlandse partij tot aan de aflevering op Nederlands kenteken.

Dit bieden wij aan in ons Full Service pakket:

 • 500 km transport (meerprijs €0,92 per km)
 • RDW keuring
 • BPM aangifte
 • Op- en overslag
 • Luxe Nederlandse kentekenplaten
 • Gewassen voertuig bij aflevering

Voor € 749 incl. BTW ontzorgen wij jou in dit gehele traject.

Import Service van Hedin Automotive

Kies voor dit pakket wanneer je het transport naar Nederland in eigen hand wilt hebben. Verder helpen wij je graag met alle overige zaken die bij het importeren van een auto komen kijken.

Dit bieden wij aan in ons Import Service pakket:

 • RDW keuring
 • BPM aangifte
 • Op- en overslag
 • Luxe Nederlandse kentekenplaten
 • Gewassen voertuig bij aflevering

Ervaar het gemak van deze service voor € 349 incl. BTW.

Waar kunnen we je bij helpen?

Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over onze Mercedes-Benz importeurservice

Hoeveel bedraagt de bijtelling op een importauto?

De fiscale bijtelling wordt berekend over de Nederlandse nieuwprijs inclusief BPM. De prijs na import wordt dus niet in de berekening opgenomen.

Is het mogelijk om een auto zakelijk te importeren?

De auto kan BTW-vrij geleverd worden mits het BTW-nummer met de buitenlandse dealer overlegd is.

Hoelang duurt het voordat ik mijn geïmporteerde auto heb?

Het importproces neemt gemiddeld 2 tot 3 weken in beslag. De auto moet gekeurd, getransporteerd en ingevoerd worden. Nu moet er gewacht worden op Nederlandse (auto)papieren en het kenteken.

Hoe krijg ik inzicht in de staat van mij auto?

Vele foto’s dienen tegenwoordig als leidraad om auto die aangeboden wordt nader te bekijken. Een andere factor kan zijn of de importauto door een officiële merkdealer aangeboden wordt. Een officiële merkdealer beschikt over een kwaliteitscertificaat met daarbij een bepaalde garantie. De schadehistorie en het onderhoudsboekje zullen kritisch bekeken worden.

Hoe zoek ik de geschikte importauto?

De meeste gebruikte website is www.autoscout24.nl. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat jij ons kunt inschakelen om naar jouw ideale importauto opzoek te gaan.

Waarom een auto uit het buitenland importeren?

Het aanbod in het buitenland is vaak groter en breder, lagere kilometerstand, een luxere uitvoering en vaak een lagere prijs. Het loont dus om een kijk over de grens te nemen.