Kies voor Mercedes-Benz CompleteCare

Ben jij op zoek naar een volledig elektrische Mercedes-Benz? Dan is dit het moment om bij ons langs te gaan. Bij de aanschaf van een EQA, EQB, EQC, EQE (SUV) of EQS (SUV) geniet je namelijk van 5 jaar zorgeloos rijden met CompleteCare*. Hiermee is 5 jaar lang onderhoud, garantie en reparatie volledig afgedekt!

Met het uitgebreide CompleteCare-programma zijn de kosten van onderhoudsbeurten volgens de fabrieksrichtlijnen en reparaties volledig gedekt. Dit levert een besparing op die kan oplopen tot €4.260. Er wordt altijd gewerkt met originele Mercedes-Benz onderdelen. Ook bij pech hoef jij je geen zorgen te maken, pechhulp is namelijk inbegrepen met Mobilo.

5 jaar zorgeloos én extra voordelig!

Het is nu dubbel voordelig om elektrisch te rijden: het voordeel op een elektrisch Mercedes-Benz loopt namelijk op tot € 3.000. Liever financieren? Krijg tijdelijk een extra aantrekkelijk laag rentetarief van 3,99%. Kom langs in één van onze showrooms of kom langs voor een proefrit.

Inclusief onderhoud
Inclusief reparatie
Inclusief garantie

Voorraad nieuw elektrisch

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de 5 Jaar Zorgeloos Elektrisch Rijden actie

Tot wanneer is deze actie geldig?

Deze actie is geldig t/m 30 september 2023.

Op welke modellen is deze actie van toepassing?

De actie is geldt voor de volgende geselecteerde nieuwe elektrische modellen van Mercedes-Benz: EQA, EQB, EQC, EQE en EQS.

Actievoorwaarden

*Het uitgebreide CompleteCare-programma dekt de kosten van alle ondershoudsbeurten volgens fabrieksrichtlijnen en voor reparaties, inclusief Mercedes-Benz Originele Onderdelen die aan normale slijtage onderhevig zijn. Zelfs bij pech hoef je je geen zorgen te maken: ook Mobilo pechhulp is inbegrepen. CompleteCare EQ 2023 is kosteloos voor 5 jaar / 100.000km. Zo staat Mercedes-Benz CompleteCare EQ 2023 voor maximale bescherming en gemoedsrust. Vraag bij onze Mercedes-Benz-dealer naar de exacte voorwaarden en meer informatie.