Ford APK Extra: veilig, voordelig én transparant

Heb je onze mailing ontvangen? Je Ford is binnenkort toe aan de verplichte APK.

Wij nodigen je graag uit om deze APK veilig, voordelig én transparant uit te laten voeren bij Ford-dealer Hedin Automotive. Onze keurmeester keurt je Ford op alle wettelijke eisen, voornamelijk gericht op veiligheid en de milieubijdrage. Kijk zelf online mee met de bevindingen en adviezen van de keurmeester via de Ford Video Check. Om het extra gemakkelijk te maken wordt je auto door ons thuis of op kantoor opgehaald. Je krijgt de beschikking over één van onze demonstratie auto’s. Als je auto klaar is kan je deze ophalen bij de vestiging Hedin Automotive.

Daarnaast ligt je persoonlijke APK EXTRA PAS klaar op de vestiging.

APK EXTRA PAS

De APK EXTRA PAS geeft je recht op diverse gratis diensten en extra voordelige aanbiedingen bij Ford-garage Hedin Automotive zoals:

  • gratis demonstratie auto bij APK
  • gratis band- en ruitreparatie
  • gratis lampjes vervangen
  • 10% korting op accessoires

Ford-garage Hedin Automotive maakt de APK transparant.

Een APK of onderhoudsbeurt aan je auto kon vroeger wel eens ondoorzichtig zijn. Je rijdt met je prima werkende auto naar de garage waar vervolgens blijkt dat er koelvloeistof lekt, er onvoldoende profiel op de banden zit of de remmen hun beste tijd hebben gehad. Als klant moet je vertrouwen op de service adviseur wanneer hij aan de telefoon uitlegt wat er aan de hand is. Maak nu online eenvoudig een werkplaatsafspraak voor de APK Extra actie.

Zien wat de monteur ziet

Met de Ford Video Check van Ford-garage Hedin Automotive kan je dit vertrouwen met een gerust hart geven. De monteur filmt wat hij tegenkomt en legt daarbij op een eenvoudige manier uit wat mogelijke aandachtspunten zijn en wat eraan gedaan kan worden.

Zijn de remschijven nog net dik genoeg maar houdt het niet over? Dan toont de monteur dat aan met een meetinstrument en geeft hij een advies. Zodra de video gereed is wordt deze met je gedeeld. Zo wordt je op een volledig transparante manier geïnformeerd over de status van je auto. Je ziet precies welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, waarom dit noodzakelijk is én wat het gaat kosten.

Je geeft aan of je akkoord gaat met de geadviseerde werkzaamheden. Zo worden er geen reparaties uitgevoerd zonder toestemming. Na de APK ontvang je een overzichtelijk keuringsrapport met daarin reparatie-, afkeur- en adviespunten.