Private lease de Ford Mustang Mach-E voor een all-in prijs

De volledig elektrische Ford Mustang Mach-E is (letterlijk) het paradepaardje van Ford en is voorzien van de nieuwste technologieën. Hij biedt ongelooflijk veel rijplezier, biedt een grote actieradius en heeft laadruimte aan de voor- én achterkant. Kies voor private lease van Hedin Automotive en rijd zorgeloos in een gloednieuwe Ford Mustang Mach-E voor een vast bedrag per maand all-in! 

Naast een scherp leasetarief biedt Hedin Automotive je de mogelijkheid je huidige auto zeer voordelig in te ruilen. Ben je benieuwd wat jouw auto waard is? Vraag eenvoudig een indicatieve waarde op met behulp van onze online taxatietool. 

Bereken hieronder jouw leasetarief en vraag direct een proefrit of offerte aan. Liever direct wegrijden? Vind jouw nieuwe Ford Mustang Mach-E in de voorraad.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Bereken het leasetarief van jouw Ford Mustang Mach-E

Altijd verbonden met je leaseauto

De nieuwe Ford Mustang Mach-E is van alle luxe voorzien. Je bent volledig verbonden met het nieuwste generatie FORD SYNC-systeem met navigatie in de cloud, draadloze updates en beschikbare WiFi. Zo kun je de Mach-E starten met je smartphone en is een 15,5 inch touchscreen scherm is het middelpunt van het dashboard om jou tijdens de rit van alle informatie te voorzien en entertainment te bieden.

Meer informatie, een proefrit of offerte?

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Ford Mustang Mach-E zelf ervaren?

Ontdek de wondere wereld van de Ford Mustang Mach-E zelf en maak een proefrit! Maak online een afspraak of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van jouw nieuwe droomauto.

Veelgestelde vragen de Ford Mustang Mach-E private leasen

Wat kost het private leasen van een Ford Mustang Mach-E?

Bij Ford-specialist Hedin Automotive lease je al een Ford Mustang Mach-E vanaf € 935 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Ford Mustang Mach-E private leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Hedin Automotive hebben wij diverse Ford Mustang Mach-E's op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod. 

Waar kan ik meer informatie vinden over de Ford Mustang Mach-E?

Meer informatie over de Ford Mustang Mach-E vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.  

Wat zit bij het private leasetarief van de Ford Mustang Mach-E inbegrepen?

Bij het leasetarief van de Ford Mustang Mach-E zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!