Private lease de Ford Puma voor een vast bedrag per maand

Met de Ford Puma presenteert Ford een compacte crossover met een verbluffend design. Hij is opvallend stoer, beschikt over de laatste technologieën en biedt hoog comfort. En ga jij voor een benzinemotor of kies je voor een zuinige hybride? Met private lease van Hedin Automotive rijd je al een gloednieuwe Ford Puma voor een vast bedrag per maand!

Naast een scherp private leasetarief kun je je huidige auto voordelig bij ons inruilen. Wil je weten wat jouw auto ongeveer waard is? Vraag eenvoudig een indicatieve waarde op met behulp van onze online taxatietool.

Bereken hieronder jouw private leasetarief en vraag direct een proefrit of offerte aan, of bekijk de actuele voorraad nieuwe en jong gebruikte modellen

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de Ford Puma

Meer comfort dankzij technologische snufjes

De Ford Puma zit bordenvol technologische snufjes. Het vooruitstrevende assistentiesysteem zorgt voor een minder inspannende rijervaring. Adaptive Cruise Control met Stop & Go, Speed Sign Recognition en Lane Centering zorgen voor gemak op de snelweg in langzaam rijdend- en stilstaand verkeer. En Local Hazard Warning informeert de bestuurder over gevaarlijke situaties voordat deze zichtbaar zijn voor bestuurder of sensoren. Dankzij al deze technieken ervaar jij als bestuur nog meer comfort.

Meer informatie, een proefrit of offerte?

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Ford Puma zelf ervaren?

Ontdek de Ford Puma nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Ford Puma private leasen

Wat kost het privé leasen van een Ford Puma per maand?

Bij Ford-specialist Hedin Automotive lease je al een Ford Puma vanaf € 395 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Ford Puma leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Hedin Automotive hebben wij diverse Ford Puma’s op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod. 

Waar kan ik meer informatie vinden over de Ford Puma?

Meer informatie over de Ford Puma vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.  

Wat zit bij het private leasetarief van de Ford Puma inbegrepen?

Bij het leasetarief van de Ford Puma zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!