Haal het maximale uit jouw Ford bedrijfswagen met FORDliive

Maak kennis met FORDliive: een nieuwe dienst van Ford om de productiviteit van jouw Ford bedrijfswagen te maximaliseren en stilstand te voorkomen. Als je bedrijfswagen stilvalt, valt je bedrijf immers stil. FORDliive staat voor een reeks slimme functies voor betere onderhoudsbeslissingen, snelle doorlooptijden en specifieke, datagestuurde technische ondersteuning.

Ontdek wat FORDliive is en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen!

Registreer jouw Ford bedrijfswagen bij FORDliive

Iedere Ford bedrijfswagen met een bouwdatum vanaf medio 2019 is uitgerust met een Ford Pass Modem. Activeer deze gratis, installeer de Ford Pass Pro App op je telefoon en sta 24/7 in verbinding met jouw bedrijfswagen. Op die manier koppelt jouw bedrijfswagen doorlopend zijn status terug aan het FORDliive centrum in Keulen. Hier wordt jouw bedrijfswagen nauwkeurig gemonitord en bestellen zij bijvoorbeeld tijdig onderdelen, zodat jouw bezoek aan de werkplaats van Ford-garage Hedin Automotive zo soepel mogelijk kan verlopen.

Daarnaast heeft een Transit Centrum-garage, onze vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam Zuid en Gorinchem, direct inzage in de status van jouw bedrijfswagen en krijg je op basis daarvan het allerbeste advies, kun je beter op toekomstige onderhoudsbehoeften anticiperen en wordt de doorlooptijd van jouw werkplaatsbezoek enorm verkort.

Voorkom downtime van je bedrijfswagen en kies voor uptime met FORDliive

Met FORDliive streeft Ford ernaar om iedere verbonden bedrijfswagen in topconditie te houden en daarmee de productiviteit te maximaliseren. Daarmee voorkom je ongemakken, onvoorziene kosten en stilstand. Dat is pas efficiënt werken! 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op of kom langs in een van onze speciale Transit Centra voor hulp bij de registratie van jouw bedrijfswagen. Onze vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam Zuid en Gorinchem zijn Transit Centra en hier is alle kennis en kunde van bedrijfswagens aanwezig.

Ford TeleMatics

Ford Telematics is ontwikkeld om commerciële wagenparkbeheerders te helpen de beschikbaarheid van bedrijfswagens, de productiviteit van wagenparken, de brandstofefficiëntie en het rijgedrag te verbeteren. Wagenparkbeheerders ontvangen proactieve voertuigmeldingen en servicemeldingen, zodat ze vooruit kunnen plannen. Uptime- en productiviteitstools helpen wagenparkbeheerders om onderhoud ruim van tevoren in te plannen, waardoor dure en onverwachte reparaties worden vermeden en de verstoring van activiteiten wordt verminderd.

Vraag meer informatie op bij jouw contactpersoon van Hedin Automotive en geef aan dat je hier graag van op de hoogte gehouden wordt!

Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Veelgestelde vragen over FORDliive

Wat is FORDliive?

FORDliive staat voor een reeks slimme functies voor betere onderhoudsbeslissingen, snelle doorlooptijden en specifieke, datagestuurde technische ondersteuning. Verbind jouw bedrijfswagen via de Ford Pass Pro app en ervaar alle voordelen.

Wat kost FORDliive?

FORDliive is een gratis dienst van Ford om iedere verbonden bedrijfswagen in topconditie te houden en daarmee de productiviteit te maximaliseren.

Hoe registreer ik mijn bedrijfswagen voor FORDliive?

Iedere Ford bedrijfswagen met een bouwdatum vanaf medio 2019 is uitgerust met een Ford Pass Modem. Activeer deze gratis, installeer de Ford Pass Pro App op je telefoon en sta 24/7 in verbinding met jouw bedrijfswagen. Kom langs in onze vestiging in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam Zuid of Gorinchem voor meer informatie of hulp bij de activatie.

Hoe weet ik of mijn bedrijfswagen in aanmerking komt voor FORDliive?

Iedere Ford bedrijfswagen met een bouwdatum vanaf medio 2019 is uitgerust met een Ford Pass Modem. Deze kun je activeren en vervolgens sta je met de Ford Pass Pro App 24/7 in verbinding met jouw bedrijfswagen.

Wat is een Ford Transit Centrum?

In de Transit Centra van Hedin Automotive is alle expertise aanwezig van Ford bedrijfswagens. Onze vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam Zuid en Gorinchem zijn Transit Centra.