Profiteer tijdelijk van slechts vanaf 1,9% rente met de Ford Options Deals

Met Ford Options houd je letterlijk al je opties open en heb je de vrijheid om elke 2 of 3 jaar in een gloednieuwe Ford te rijden. Na afloop van het contract heb je namelijk drie keuzemogelijkheden: je ruilt de auto in voor een nieuwe Ford, je levert de auto in bij Hedin Automotive óf je betaalt de restwaarde van de auto af waardoor hij helemaal van jou is.

Profiteer nu tijdelijk van een extra scherp rentetarief vanaf slechts 1,9%! Bekijk de actiemodellen, vind jouw ideale Ford en vraag direct een offerte of proefrit aan. Meer informatie over Ford Options vind je hier

Deze actie geldt tot en met 30 juni 2023.

De actiemodellen met Ford Options

Ford Options - nieuw - page image

Showroom bezoeken?


Onze showrooms zijn geopend zonder afspraak. Uiteraard is een afspraak maken wel mogelijk, zo weet je zeker dat we je op het afgesproken tijdstip kunnen helpen. Je bent van harte welkom!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag ? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Direct contact?

Direct de beste deal sluiten? Neem dan telefonisch contact met ons op of maak een showroomafspraak bij een van onze vestigingen.

De actievoorwaarden van Ford Options

Kenmerken

Focus

Fiesta

Contante prijs

€ 34.740

€ 26.425

Aanbetaling

€ 10.664

€ 7.863

Totaal kredietbedrag

€ 24.076

€ 18.562

Vast debet rentevoet

2,9%

1,9%

Duur overeenkomst

36 maanden

36 maanden

Jaarlijks kostenpercentage

2,9%

1,9%

Termijnbedrag per maand

€ 259

€ 159

Slottermijn

€ 16.508

€ 13.757

Totaal te betalen bedrag

€ 25.832

€ 19.481

*Deze actie geldt t/m 30 juni 2023.