Rijd een fonkelnieuwe Ford Kuga met private lease

De nieuwe Ford Kuga is zowel van binnen als buiten voorzien van een fris en krachtig design, waarbij elke uitvoering een onderscheidend uiterlijk en unieke kenmerken biedt. Rijd weg in een gloednieuwe Kuga voor een vast bedrag per maand met private lease. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk onze voorraad Kuga's.

Naast een scherp leasetarief biedt Hedin Automotive je de mogelijkheid je huidige auto zeer voordelig in te ruilen. Ben je benieuwd wat jouw auto waard is? Vraag eenvoudig een indicatieve waarde op met behulp van onze online taxatietool en krijg binnen 1 minuut een indicatieve waarde toegestuurd. 

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de Ford Kuga voor een vast bedrag

Private lease een gloednieuwe Ford Kuga

De nieuwe Ford Kuga is voorzien van veel méér. Meer vermogen, meer trekkracht, meer stijl, meer tech en meer vrijheid. Maak kennis met de nieuwe Ford Kuga® Plug-In Hybrid SUV. Voorzien van onder andere een digitaal instrumentenpaneel en een elektrisch bereik tot 66 km. Het vernieuwde interieur heeft een meer gestroomlijnd ontwerp, flexibele achterstoelen en tot 536 l kofferruimte.
De nieuwe Ford Kuga heeft met 2.100 kg een hoger trekgewicht dan ooit. Het geïntegreerde navigatiesysteem berekent automatisch de ideale route voor jou en je aanhanger, trailer of caravan.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Ford Kuga zelf ervaren?

Ontdek de Ford Kuga nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over het private leasen van de Ford Kuga

Wat kost Ford Kuga private lease per maand?

Bij Ford-specialist Hedin Automotive private lease je al een Ford Puma vanaf € 529 per maand. Dit is o.b.v. 72 maanden en 5.000 kilometer per jaar, inclusief btw. Vraag online vrijblijvend een offerte aan of bezoek één van onze vestigingen voor meer informatie en advies over private lease.

Waar kan ik meer informatie vinden over de Ford Kuga?

Meer informatie over de Ford Puma vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure/prijslijst van deze auto.  

Wat zit bij het private leasetarief van de Ford Kuga inbegrepen?

Bij het leasetarief van de Ford Puma zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  •  Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!

Meer informatie, een proefrit of offerte?

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?