Rijd een fonkelnieuwe Ford Kuga met private lease

De Ford Kuga is stoer, ruim en bijzonder mooi afgewerkt. Rijd weg in een gloednieuwe Kuga voor een vast bedrag per maand met private lease! Vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk onze voorraad Kuga's.

Naast een scherp leasetarief biedt Hedin Automotive je de mogelijkheid je huidige auto zeer voordelig in te ruilen. Ben je benieuwd wat jouw auto waard is? Vraag eenvoudig een indicatieve waarde op met behulp van onze online taxatietool en krijg binnen 1 minuut een indicatieve waarde toegestuurd. 

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de Ford Kuga voor een vast bedrag

Extra veel luxe in de Ford Kuga

De Ford Kuga biedt je extra veel luxe, zoals een handsfree achterklep en een vernieuwd assistentiesysteem. Hierdoor rijd je nog comfortabeler. Daarnaast zorgt slimme technologie ervoor dat je altijd verbonden bent. Het maximaal trekgewicht van 1.800 kg is altijd mooi meegenomen. Een hele fijne leaseauto dus!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Ford Kuga zelf ervaren?

Ontdek de Ford Kuga nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Meer informatie, een proefrit of offerte?

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?