Ford zakelijke lease

Een auto leasen voor zakelijk gebruik heeft alleen maar voordelen. 

Gespecialiseerd in het zakelijk leasen van Ford

Interesse in het zakelijk leasen van een Ford personenauto of bedrijfswagen? Bekijk hieronder het aanbod en vind de zakelijke leaseauto die bij je past. 
Bij Hedin Automotive staan we voor je klaar voor meer informatie, vrijblijvend advies of een proefrit in de modellen van Ford. Stel je vraag via het contactformulier of kom langs in een van onze vele vestigingen.

Ford zakelijke lease modellen

Ford - Kuga - uitvoering - page image

Ford Kuga


Meer stijl, meer tech en meer (trek)kracht.

Innoverend en vernieuwend.

Ford zakelijke lease bedrijfswagens

Ford Transit Custom - zakelijke lease - page image

Ford Transit Custom


Europa's bestverkochte bestelwagen is vernieuwd en verbeterd.

Voordelen van Ford zakelijke lease

Het zakelijk leasen van een Ford voor zakelijk gebruik heeft een aantal voordelen ten opzichte van het kopen van een auto. We hebben een aantal van deze voordelen voor je op een rijtje gezet:  

 • Het is mogelijk een aanbetaling te doen.
 • Het inruilen van je huidige auto is mogelijk.
 • Je spreekt eenvoudig een slottermijn af.
 • Kies zelf je looptijd. Deze varieert van twaalf tot zestig maanden.
 • Voor de financiering van een leaseauto voor zakelijk gebruik hoef je niet naar de bank. Bij Hedin Automotive regel je eenvoudig een krediet via Ford Credit. Zo regel je alles onder één dak.

De perfecte service van Hedin Automotive

Hedin Automotive helpt je met al je vragen over mobiliteit: van aanschaf tot het beheer van personen- en bedrijfsauto’s. Of je nu ZZP’er bent, tot het MKB behoort of een groot wagenpark hebt. Onze accountmanagers en medewerkers helpen je graag op weg. Wij hebben altijd de perfecte zakelijke oplossing voor je. 

De verschillende vormen van zakelijk leasen

 

Full Operational Lease

Kies je voor zakelijke lease op basis van full operational lease, dan betaal je een vast bedrag per maand om de auto te gebruiken, zonder dat je eigenaar wordt van de auto. Hedin Automotive blijft juridisch en economisch gezien eigenaar van de leaseauto. Dit betekent dat Hedin Automotive alle eventuele financiële risico’s van jou overneemt en jij geen omkijken naar je auto hebt. Dit is dan ook de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen.

Voordelen van operational lease van Hedin Automotive:

 • Je hoeft niet te investeren in de aanschaf van een leaseauto
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • Je hebt geen verzekering nodig op naam van jouw bedrijf
 • Je behoudt de opbouw van schadevrije jaren
 • Je hebt geen omkijken naar reparaties en onderhoud
 • Je hebt niet het risico dat de inruilwaarde bij verkoop tegenvalt
 • Je hebt geen omkijken naar de eventuele administratie
 • Je rijdt altijd in een nieuwe en representatieve auto.

 

Financial Lease

Kies je voor zakelijke lease op basis van financial lease, dan koop je de auto als het ware op afbetaling en is de auto aan het einde van de contractperiode van jou. De aankoopsom van de auto wordt gefinancierd, waardoor je de auto niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere investeringen.

Het aanschaffen van een auto met behulp van financial lease wordt door de Belastingdienst gezien als een investering in jouw bedrijf. Hierdoor profiteer je direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Met financial lease van Hedin Automotive financier je een auto voor 100% exclusief BTW. Ook geniet je van deze unieke voordelen: 

 • Je bepaalt zelf de looptijd van het contract
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • De rente- en afschrijvingskosten trek je fiscaal af
 • Je hebt fiscaal voordeel voor een auto met een grijs kenteken of voor beroepsvervoer
 • Je hebt de mogelijkheid om de maandelijkse kosten te verlagen door het aanbieden van een inruilauto
 • Je combineert Financial Lease extra voordelig met een autoverzekering of onderhoudscontract van Hedin Automotive.

Lease een auto voor zakelijk gebruik bij Hedin Automotive

Wil jij een auto leasen voor zakelijk gebruik? Voor jezelf of voor je medewerkers? Maar weet je niet welke financieringsvorm het best past bij jouw situatie? Wij zoeken het graag voor je uit. Neem contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden tijdens een gesprek bij de dichtstbijzijnde Hedin Automotive vestiging. Liever direct een offerte? Vraag deze hier aan.  

Zakelijk leasen uit voorraad

Snel rijden tegen een voordelig leasebedrag? Grote kans dat we jouw perfecte Ford al bij ons in de showroom hebben staan! Zeker wanneer je op zoek bent naar extra rijk uitgeruste modellen. Bekijk de gehele voorraad online. Natuurlijk is het mogelijk om een auto in te ruilen.

Veel gestelde vragen over Ford zakelijke lease

Heeft zakelijke lease invloed op het hypotheekbedrag wat ik wil aanvragen? 

Het is mogelijk dat dit invloed heeft, maar dat hangt van vele factoren af. Laat je adviseren door onze verkoopadviseurs. 

Wat is het verschil tussen Full Operational Lease en Financial Lease?

Bij Full Operational Lease neemt de leasemaatschappij de kosten en het beheer van je auto(‘s) voor eigen rekening. Bij Financial Lease financier je de auto zelf. Ook zorg je in dit geval zelf voor bijvoorbeeld onderhoud en verzekering.  

Vragen? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over zakelijke leasen? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?