FordStore in Den Haag

Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden Ford Den Haag

Dé Ford-garage van Den Haag en omstreken 

Kom langs bij onze gespecialiseerde autogarage FordStore Den Haag. Als dé Ford-specialist in de regio Den Haag zijn wij het adres voor vakkundig onderhoud en adviseren wij je graag bij de aanschaf van een nieuwe of tweedehands Ford.

Bij onze vestiging in Den Haag hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Routebeschrijving: kom je van de A4, A12 of A13

Volg op de Binckhorst de bewegwijzering McDonalds McDrive. Na de afslag Uranusstraat moet u direct rechtsaf de Binkhorstlaan inrijden. Rijd voor de McDrive langs en ga met de bocht mee naar links. Na 100 meter, tussen de parkeerplaatsen door, zie je aan de linkerkant onze vestiging aan de Mercuriusweg in Den Haag.

Parkeren: Kom je langs voor de werkplaats en/of voor een bezoek aan onze showroom? Je kunt aan de rechterzijde van ons pand overdekt parkeren. Kom je met je bedrijfsauto? Dan kun je je bedrijfsauto aan de linkerzijde van ons pand parkeren.

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Ford Express Service - klaar terwijl je wacht!

Onze vestiging in Den Haag biedt de Ford Express Service aan. Daarbij werken twee Ford-monteurs tegelijk aan jouw auto volgens een checklist. Zo is jouw auto veel sneller klaar en kun je gauw de weg weer op - zonder extra betaling uiteraard!

Interesse in onze Ford Express Service? Maak nu telefonisch een afspraak via 070 304 14 00

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Ford op voorraad in Den Haag

Ben je op zoek naar een nieuwe Ford? Of een occasion? Als offcieel Ford Agent hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn makkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend. 

Ford onderhoud en service

Je wil dat jouw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet je zeker dat je tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze autogarage in Den Haag. Wij voeren een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uit. Wij hebben de beste monteurs in dienst, die kennis hebben van alle Ford modellen en andere auto’s.