Binnenkort bij Hedin Automotive: de stoere Ford Bronco

Een nieuwe pony wordt toegevoegd aan de stallen van Ford! Binnenkort is de legendarische, Amerikaanse Ford Bronco 4x4 ook in Nederland te bestellen. Met zijn indrukwekkende terreineigenschappen, het robuuste design en technologie van de nieuwste generatie verovert de Bronco ieder terrein.

De Ford Bronco wordt medio Q2 2023 in Nederland verwacht en de prijzen worden later bekend gemaakt. Wil je graag op de hoogte blijven? Laat dan je gegevens achter via het formulier.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Uitvoeringen van de Ford Bronco 4x4

Ford Bronco - Outerbanks - page image

Ford Bronco

Outer Banks


  • 18 inch gepolijste lichtmetalen velgen met all terrain banden
  • Uitneembare dakplaten en deuren
  • B&O premium audiosysteem met navigatie
  • Terrain management system met 6 modes
  • Safety Pack en Tech Pack
Ford Bronco - Badlands - page image

Ford Bronco

Badlands


  • 17 inch gepolijste lichtmetalen velgen met all terrain banden
  • Spertdifferentieel op voor- en achter as
  • Terrain management systeem met 7 modes
  • Bodemversteviging en stalen voorbumper
  • Bilstein dempers en los te koppelen rolbeugel voor

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties van de Ford Bronco? Download dan gemakkelijk de brochure. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

Het vrijgevochten karakter van de Ford Bronco

De Ford Bronco beschikt over geavanceerde terreinbeheersysteem met verschillende GOAT-standen (Go Over Any Terrain) en is uitgerust met terreinbanden en een ophangingssysteem voor offroad-gebruik op hoge snelheid. De auto is standaard voorzien van een automatische transmissie met 10 versnellingen. In combinatie met de 2.7-liter EcoBoost V6-benzinemotor met dubbele turbo, levert de auto een vermogen van 335pk en een koppel van 563 Nm, wat voor moeiteloze prestaties zorgt. Dit alles zorgt ervoor dat de meest uitdagende landschappen eenvoudig te trotseren zijn voor de Ford Bronco.

De geschiedenis van de Ford Bronco

De oorspronkelijke Bronco stamt uit 1966 en was geïnspireerd op de militaire voertuigen van Ford én de Mustang om het beste van twee werelden te bieden. Dit resulteerde in een robuuste 4x4 met een sportief tintje die aan de basis stond van een geheel nieuw segment van avontuurlijke terreinwagens.

De eerste generatie Bronco bewees zijn onverzettelijkheid en wendbaarheid door in 1969 de Baja 1000 offroad-race te winnen, een prestatie die meer dan 50 jaar lang door geen enkele in serieproductie gebouwde 4x4 werd herhaald. Van de Bronco van de eerste generatie werden in de VS meer dan 200.000 exemplaren verkocht. In totaal heeft Ford tussen 1966 en 1996 meer dan een miljoen Bronco’s geproduceerd, verdeeld over vijf generaties. Nooit eerder was de Ford Bronco leverbaar in Nederland - tot nu!

Maak een proefrit in de Ford Bronco bij Hedin Automotive

De Ford Bronco laat nog even op zich wachten tot hij bij ons in de showroom staat. Wil je straks als één van de eersten een proefrit maken in de Ford Bronco? Laat dan je gegevens achter en blijf op de hoogte rondom alle ontwikkelingen en kom als een van de eersten een proefrit maken.

Hedin Automotive is jouw Ford-specialist

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Ford en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Houd mij op de hoogte over de Ford Bronco

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Ford of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Ford Bronco

Wanneer is de Ford Bronco in Nederland te koop?

De Ford Bronco wordt medio Q2 2023 in Nederland verwacht.

Wat kost de Ford Bronco?

De prijzen van de nieuwe Ford Bronco zijn op dit moment nog niet bekend. Op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter.

In welke vestigingen van Hedin Automotive kan ik de Ford Bronco bekijken?

Momenteel staat de Ford Bronco nog niet in onze showrooms en wordt medio Q2 2023 verwacht. In de tussentijd vind je een overzicht van onze Ford-vestigingen hier