Ford-garage Hedin Automotive in Zoetermeer

Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden Ford Zoetermeer

Dé Ford-garage van Zoetermeer en omstreken 

De gespecialiseerde automonteurs van onze autogarage in Zoetermeer zijn van alle markten thuis. Zij verzorgen niet alleen onderhoud aan jouw auto, maar ook voor alle benodigde keuringen kun je bij onze autogarage in Zoetermeer terecht. Je betaalt dan een vast bedrag voor alle verplichte keuringsonderdelen, de afmeldkosten en een milieumeting. Vaak kunt je wachten tot de APK klaar is. Al deze services geniet je bij de Ford-dealer in de regio Zoetermeer. 

Bij onze vestiging in Zoetermeer hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Ford op voorraad in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een nieuwe Ford? Of een occasion? Als erkend Ford agent hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn gemakkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend.

Ford onderhoud en service

Je wilt dat jouw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet je zeker dat je tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze autogarage in Zoetermeer. Wij voeren een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uit. Wij hebben de beste monteurs in dienst, die kennis hebben van alle Ford modellen en andere auto’s.