Ford-garage Hedin Automotive in Rotterdam Alexanderpolder

Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden Ford Rotterdam Alexanderpolder

Dé Ford-vestiging van Rotterdam Alexanderpolder en omstreken 

Zoek je een autogarage in Rotterdam Alexanderpolder waar je terecht kunt voor het uitvoeren van verschillende keuringen en onderhoudsbeurten? Maak dan een afspraak bij Hedin Automotive. In onze autogarage werken monteurs en keurmeesters met jarenlange ervaring, waardoor je gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit én dat met de persoonlijke service van de Ford-dealer.

Bij onze Ford-vestiging in Rotterdam Alexanderpolder hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Ford op voorraad in Rotterdam Alexanderpolder

Ben je op zoek naar een nieuwe Ford? Of een occasion? Bij ons vind je een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn makkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend.

Ford onderhoud en service

Je wilt dat jouw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet je zeker dat je tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze autogarage in Rotterdam Alexanderpolder. Wij voeren een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uit. Wij hebben de beste monteurs in dienst, die kennis hebben van alle Ford modellen en andere auto’s.