Service en onderhoud voor jouw RAM 1500

Is jouw RAM toe aan een onderhoudsbeurt, verloopt de APK of kun je wel een nieuwe set banden gebruiken? Als erkend RAM-dealer onderhouden en repareren wij jouw RAM met alle nodige vakkennis in onze werkplaats. Hier werken wij met specialistische apparatuur en met originele merk-onderdelen, zodat jouw RAM in topconditie blijft én zijn waarde behoudt.

Plan direct een werkplaatsafspraak bij jou in de buurt via onze online werkplaatsplanner.

Profiteer dit jaar nog van de BPM-vrijstelling!

2024 is het laatste jaar dat je kunt profiteren van de BPM-vrijstelling. Dit kan resulteren in aanzienlijke extra kosten op de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen, aangezien de BPM berekend wordt op basis van de CO2-uitstoot. In 2024 kan het daarom verstandig zijn om nog een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen om deze kosten te vermijden. De BPM bedraagt €66,90 per gram CO2, wat snel kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Meer weten? We hebben alle informatie voor jou op een rijtje gezet.

Meer aandacht. Meer service.

Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven.

Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland. 

Ontdek de RAM 1500 bij Hedin Automotive

Wil jij een RAM 1500 kopen, leasen of financieren? Ontdek de veelzijdige pick-up van RAM online en vraag direct vrijblijvend een proefrit of offerte aan. Daarnaast staan we in Houten, Alkmaar en Groningen graag voor je klaar voor het beantwoorden van al je vragen en helpen we je bij het samenstellen van jouw ultieme pick-up. 

2025: van diesel naar volledig elektrische bedrijfswagens

De versnelde overgang van bedrijfswagenvervoer op diesel naar volledig elektrisch rijden: wat betekent dit voor jou? In onze whitepaper informeren wij je graag over de aankomende veranderingen met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Vanaf 2025 worden nieuwe bedrijfswagens met verbrandingsmotor voorzien van BPM (de ondernemersvrijstelling vervalt). Daarnaast worden verschillende steden in Nederland gemarkeerd als een zero emissiezone, wat inhoudt dat jij alleen met een volledig elektrische bedrijfswagen de stad in mag. 

Wil jij meer informatie over het jaar 2025? Lees alles in onze whitepaper.

Hedin Automotive is specialist in RAM 1500 pick-ups

Bij Hedin Automotive ben je aan het juiste adres voor alles wat met RAM te maken heeft. Zo helpen onze verkoopadviseurs je graag bij het vinden van een nieuwe of tweedehands pick-up van RAM. Deze kun je eenvoudig bij ons kopen, leasen of financieren. Ben je benieuwd naar ons aanbod RAM 1500 uitvoeringen? Bekijk ons overzicht online of kom langs in één van onze vestigingen om ons aanbod nieuwe en tweedehands RAM modellen te bekijken. 

Vestigingen van RAM-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive is officieel RAM-dealer en heeft vestigingen in Houten, Alkmaar en Groningen. Hier kun je terecht voor een nieuwe RAM pick-upoccasions en voor onderhoud of schadeherstel

Veelgestelde vragen over RAM-dealer Hedin Automotive

Is Hedin Automotive officieel dealer van RAM pick-ups?

Ja, wij zijn merk-erkend RAM-dealer. Bij ons koop, lease of financier je een nieuwe of tweedehands RAM en wij hebben meerdere vestigingen en hebben alle kennis van het merk in huis. In onze werkplaatsen werken we met originele merk-onderdelen.

Waar kan ik de RAM-dealers van Hedin Automotive vinden?

Een overzicht van onze RAM-dealers vind je hier.

Ik zoek een tweedehands RAM pick-up. Verkoopt Hedin Automotive deze?

Ja, zeker. Bekijk hier onze voorraad met RAM pick-up occasions.

Kan ik een RAM 1500 private leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Meer informatie kun je aanvragen op de modelpagina van jouw favoriete RAM model of bereken direct het leasetarief op een van onze voorraadmodellen.

Kan ik een RAM 1500 zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Vraag meer informatie kun je aanvragen op de modelpagina van jouw favoriete RAM model of bereken direct het leasetarief op een van onze voorraadmodellen.

Ik wil een RAM 1500 pick-up financieren. Kan dat bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Vraag meer informatie kun je aanvragen op de modelpagina van jouw favoriete RAM model of bereken direct het maandbedrag op een van onze voorraadmodellen.

Verkopen jullie RAM 1500 pick-ups uit voorraad?

Ja, wij hebben een aantal RAM pick-ups op voorraad. Dit zijn zowel nieuwe als tweedehands modellen. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren.

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan mijn RAM pick up?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor onderhoud en/of reparatie in onze online werkplaatsplanner. Hier kun je zelf een dag en tijdstip uitkiezen. Liever bellen? Neem dan contact op met jouw dichtstbijzijnde RAM-dealer.