Dé Ford-garage voor onderhoud en APK

Met regelmatig onderhoud blijft jouw Ford in top conditie. Onze gepassioneerde monteurs kennen iedere Ford door en door en werken met originele Ford onderdelen. Maak een werkplaatsafspraak bij Ford-specialist Hedin Automotive voor onderhoud, de APK of het repareren van jouw auto.

Ford WinterCheck voor maar € 29

Wil je altijd met een zeker gevoel de weg op? Met de Ford WinterCheck houden wij jouw Ford in topconditie, voor extra veiligheid en om slijtagekosten te voorkomen. Weet zeker dat je auto voorbereid is, waar je ook naar toe gaat en wat je ook doet, voor maar € 29.

Ford onderhoud, reparatie, onderdelen en meer..

Ford onderhoud bij Hedin Automotive

Een nieuwe Ford gekocht? Dan zal deze op den duur ook onderhouden moeten worden. Onze vriendelijke en vakkundige monteurs staan voor je klaar voor het uitvoeren van onderhoud aan jouw Ford. Zij weten precies welk onderhoud jouw Ford nodig heeft. Wij werken met vast onderhoudstarieven. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. Bij aanvullende werkzaamheden informeren wij je tijdig en krijg je altijd een vrijblijvende prijsopgave. Gedurende het onderhoud houden wij je mobiel. Zo bieden we je al een vervangende auto vanaf €32, kun je gebruik maken van een gratis leenfiets of informeer naar de mogelijkheden van onze haal- en brengservice.  

Voordelen Ford onderhoud bij Hedin Automotive

Wanneer je in onze moderne Ford-garage langskomt voor onderhoud profiteer je van de vele voordelen van onderhoud door de specialist:

  • Met meer dan 10 vestigingen zijn wij altijd dichtbij
  • Onderhoud, APK en reparatie voor alle merken
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Vaste onderhoudstarieven, je weet vooraf waar je aan toe bent
  • Onderhoud volgens uitgebreide Ford onderhoudscontrolelijst
  • 24-uurs Europese Ford pechhulp voor onderweg.
  • Duidelijke uitleg van de factuur en werkzaamheden
  • Behoud van de fabrieksgarantie en de carrosseriegarantie.
  • Gebruik van originele onderdelen en vloeistoffen volgens de fabrieksspecificatie.
  • De waarde van jouw Ford blijft behouden en de technische staat wordt gewaarborgd.

Reparatie en vervanging bij Hedin Automotive

Natuurlijk wil jij jouw Ford in topconditie houden. Vervang of repareer onderdelen daarom op tijd. In onze moderne werkplaatsen hebben wij alle kennis en apparatuur voorhanden waardoor jij kunt blijven vertrouwen op jouw auto. Bij Hedin Automotive repareren en vervangen we onderdelen groot en klein, zodat jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Ford Accessoires

Maak jouw Ford compleet met unieke accessoires. Denk hierbij aan dakdragers, bagageruimtematten en de producten uit onze outdoor lifestyle collectie. Allemaal producten die het gebruiksgemak van je Ford vergroten/verbeteren tijdens een roadtrip.

Veelgestelde vragen over Ford onderhoud bij Hedin Automotive

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Ford?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een erkende Ford-garage zoals Hedin Automotive voor onderhoud aan mijn Ford?

Het is belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkende merk-garage voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft onderhoud bij een officiële garage zoals Hedin Automotive grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je auto zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je garantie krijgt op het werk dat wij verrichten?

Werken er bij Ford-garage Hedin Automotive erkende en gecertificeerde monteurs?

Jazeker. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van specifiek jouw automerk in huis. Zo volgen onze medewerkers geregeld trainingen en behalen zij certificaten van Ford zelf.

Wanneer kies ik voor Ford Economy Service?

Economy Service is speciaal ontworpen voor alle auto’s van vijf jaar of ouder. Hier vind je meer informatie. 

Wat is het Ford Protect Service Plan voor onderhoud?

Met het Ford Protect Service Plan ben je volledig onbezorgd. In plaats van losse onderhoudsbeurten te betalen, bieden wij je 3, 4 of zelfs 5 jaar onderhoud – inclusief bijbehorende onderdelen, vloeistoffen, arbeidsloon en 24/7 Ford Assistance Gold pechhulpservice in heel Europa. Dat allemaal voor een eenmalig aantrekkelijk bedrag. Meer weten? Vind hier meer informatie. 

Kan ik ook voor schadeherstel terecht bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan zeker! Wij repareren alle soorten schades en bij Hedin Automotive Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd en onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van je auto.