Private lease een gloednieuwe Ford voor een vast bedrag per maand

Met private lease betaal je een vast bedrag per maand en geniet je direct van jouw nieuwe Ford. Voor een all-in leasetarief is alles geregeld: onderhoud, banden, verzekering, wegenbelasting, afschrijving, reparaties en rente. Je hoeft alleen nog maar te tanken! Dus ga jij voor een Ford Puma, Ford Focus, Ford Kuga, Mustang Mach-E of toch voor de nieuwe elektrische Ford Explorer?

Hedin Automotive biedt je naast een scherp private leasetarief ook de mogelijkheid om je huidige auto voordelig in te ruilen. Benieuwd wat je auto waard is? Gebruik onze online taxatietool en krijg binnen 1 minuut een indicatieve waarde toegestuurd. 

Vind hieronder de Ford die bij je past en bereken jouw private leasetarief, maak een afspraak voor een proefrit of vraag direct een offerte aan. Wil je liever direct wegrijden? Bekijk dan ons aantrekkelijke aanbod nieuwe en jong gebruikte voorraadmodellen!

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Ford private lease actiemodellen

Ford - Focus - Private Lease - Page Image - nieuw

Ford Focus


Private lease de nieuwste chique en sportieve Ford Focus

Ford - Mustang Mach-E - Private Lease - Page Image - nieuw

Ford Mustang Mach-E


100% elektrisch, 100% Ford Mustang. Rijd nu weg tegen een voordelig, maandelijks private leasetarief.

Interesse in Ford private lease? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Is Ford private lease iets voor mij?

Vraag je je af of private lease iets voor jou is? Je komt erachter door onderstaande vragen te beantwoorden: 

 • Koop jij iedere drie tot vier jaar een nieuwe auto?
 • Hoeveel kostte jouw laatste auto?
 • Hoelang heb je in deze auto gereden?
 • Voor welk bedrag heb je deze auto verkocht?

Om uit te rekenen wat jouw laatste auto je per maand gekost heeft, maak je de volgende eenvoudige rekensom: je trekt het bedrag dat je hebt gekregen voor het verkopen van je auto af van de prijs wat je bij aanschaf hebt betaald. Dat getal deel je door het aantal maanden dat je de auto in bezit hebt gehad. Maar dan ben je er nog niet, want je hebt de auto ook moeten verzekeren, motorrijtuigenbelasting betaald en onderhoudskosten gehad.  Wanneer je al deze kosten bij elkaar optelt, vraagt je dan eens af: waarom zou ik ooit nog een auto kopen? Het privé leasen van een auto is vaak goedkoper. 

Voordelen van Ford private lease bij Hedin Automotive

Naast de lage prijs voor het leasen van een Ford, zijn er nog veel meer voordelen aan het leasen van een auto voor privé gebruik. Je rijdt namelijk onbezorgd een Ford tegen een scherpe maandprijs. Je zorgt eigenlijk alleen maar voor de brandstof en wij doen de rest. Voor het leasen van een Ford betaal je een all-in prijs, inclusief rente en afschrijving. Ook de verzekeringen en belastingen zijn inbegrepen, net zoals reparatie en onderhoud. Bij pech en ongevallen krijg je altijd ondersteuning. Doordat wij voordelig inkopen, profiteer je van het extra goedkoop leasen van een Ford. Je hebt ook geen onverwachte onderhoudskosten en het risico op een tegenvallende restwaarde is nul.

Een zeer compleet private leasepakket

Leasen is een complete vorm van financiering voor een auto. Wanneer je een private lease auto bij ons uitkiest, zijn in het leasetarief de volgende zaken inbegrepen: 

 • Motorrijtuigenbelasting
 • Reparatie en regulier onderhoud
 • Banden
 • Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering
 • Verschillende verzekeringspremies
 • 24/7 Pechhulp
 • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Een completere vorm van het leasen voor privé gebruik bestaat er niet. Alleen de brandstof en eventuele bekeuringen betaal je nog zelf! Neem snel contact op met een Hedin Automotive-vestiging in de buurt en vraag naar de mogelijkheden voor het leasen van een private lease auto.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Ford private lease

Welke Ford modellen kan ik private leasen?

Je hebt de keuze uit de Ford Puma, Ford Focus, Ford EcoSport, Ford Kuga en de ford Mustang Mach-E. 

Kan ik mijn huidige auto inruilen als ik privé wil leasen?

Zeker! Het volledige inruilbedrag storten wij op jouw rekening terwijl jij voor een vaste leaseprijs kunt genieten van een gloednieuwe Ford.

Mogen er andere mensen in mijn Ford leaseauto rijden?

Ja, dat mag. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van jou als private lease contractant mag in de auto rijden.

Wat zit niet bij het private leasetarief inbegrepen?

De kosten die NIET zijn inbegrepen in het private lease contract zijn:  

 • Brandstof
 • Parkeren
 • Wassen
 • Updates van het navigatiesysteem
 • Bekeuringen
 • Tolgelden

Wat is het verschil tussen private lease en financieren?

Het verschil tussen private lease en financieren is dat bij private lease de auto niet jouw persoonlijke bezit is. Deze heb je tijdens het contract in bruikleen. Bij financiering heb je feitelijk een lening afgesloten en is de auto aan het einde van het contract van jou.