Alles over je nieuwe Ford

Ontdek het online of kom langs.

Een nieuwe Ford kopen, leasen of financieren? Kom langs bij Hedin Automotive voor advies

Op deze pagina vind je alle mogelijkheden met betrekking tot nieuwe personenauto's van Ford, zoals de Puma, Kuga en Explorer EV. Je kunt kiezen voor een auto uit voorraad, maar wij helpen je ook graag bij het configureren van een Ford die helemaal voldoet aan al je wensen. 

Kom langs voor meer informatie, vrijblijvend advies en/of een proefrit.

Snel naar…

De legende is terug: de nieuwe volledig elektrische Ford Capri!

Maak kennis met de nieuwe Ford Capri – een elegante liftback SUV die de iconische geest van zijn voorganger belichaamt. Deze volledig elektrische krachtpatser combineert geavanceerde technologie met tijdloos design, en maakt van elke kilometer een onvergetelijke ervaring. Verkrijgbaar in twee indrukwekkende uitvoeringen. Stap in de toekomst met de nieuwe Ford Capri – waar legende en innovatie samenkomen.

De Ford Capri staat helaas nog niet in onze showrooms maar is al wel te bestellen vanaf € 43.350! De Ford Capri Standard Range RWD is beschikbaar met Ford Options vanaf € 339 per maand (2,9% rente) en Private Lease vanaf € 599 per maand (72 maanden/5.000 km/jr). 

Actie: Ford Voordeel

Kies voor één van onze rijk uitgeruste Ford modellen en profiteer van extra voordeel! Zo krijg je tijdelijk tot wel € 10.000 voordeel op geselecteerde voorraad. Wil je een Ford in de showroom komen bewonderen, een proefrit maken of wil je graag advies van onze verkoopadviseurs? Kom langs bij één van onze Ford-vestigingen. We helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe Ford en vertellen je alles over de lopende acties.

Actie loopt t/m 31 augustus 2024

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 3 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!